Bubuska -> RE: Аноргазмија (14.7.2010 9:12:33)
|
Јас никогаш не сум имала оргазам при вагинален секс (добро релативно кратко сум сексуално активна, околу 2 години). Ниту се стегам, ниту се срамам, а дека мислам на 1000 работи, е вистина е тоа. И само се карам сама себе - мисли на секс, а не на Авганистан (сега смејте ми се вие, ама јас ако гледам вести пред секс, после си ги анализирам вестите во глава, дури до таму што еднаш се расплакав среде орален (јас на дечко ми) затоа што пред тоа имаше на А1 за тие, не знам како се викаа, што си го запалија детето, а другото им го одземаа). И можете да замислите што беше. Дечко ми беше [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ете таков, ме тргна и ме гледаше чудно. А јас, да му кажам ли, да не му кажам??? Па шлакната работа. Немам проблем при орален или мастурбирање, ама вагинален..... па дури некогаш и досадно ми станува... Ма не вежбање вагинални мускули, не пози, што сака нека е - е нејќе и нејќе. Па ми се смачи и сега си одиме на таа тактика, на кој што му е поубаво, прво нормално предигри ова она, после шлагот за мене на крај, со јазиче, или ако сум никната, прсти... :)
|
|
|
|