niki -> RE: Анален секс?? (5.7.2009 13:04:02)
|
Imav eden decko i bevme zaedno 7 godini, za toa vreme me pukna za analen seks, ama ne mozev, ne sakav. Me macea kompleksi od seirdjiskite muabeti sto gi imaat mazive od tipot posle toa semka od lubenica videl na ...... i slicni takvi. So maz mi sum pak otprilika tolku zaedno, sto vo brak sto vrska i na naseto seksualno meni ovaa aktivnost dosega ne sme ja imale. Ama vo meguvreme imav eden decko relativno kratko, ne bev emocionalno vrzana za nego no vo moite spomeni si ima posebno mesto covekot, poradi iskustvoto sto si go steknav so nego. Obicno mazite koga e analniot vo prasanje imaat obicaj da prasuvaat dali zenava ke se slozi, ama ovoj nemase takov pristap, nitu prethodno razgovaravme na temava, nitu se spramavme, sto vika mami lubrikanti, masla i neznam sto, nisto toa. Se sluci, ednostavvno, spontano, moram da priznaam deka bese iskusen na toa pole, pa znaese sto pravi i mi podari neopisivo zadovolstvo koe nema nikogas da go zaboravam. Zborot mi bese deka temava e skakliva, mnogu nesta vlijaat vo razmisluvanjata i odlukite, partnerite treba da imaat odnos na edno povisoko nivo, komunikacijata megu niv besprekorna i ogromna megusebna doverba i pocituvanje. I veruvam deka koga so mm ke go dostigneme toa nivo ke ni se sluci i analniot sex, porano ne, a mozebi i nikogas.
|
|
|
|