RE: Свадба со бебе (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Свадби, крштевки, годишници ...

Порака

jana81 -> RE: Свадба со бебе (7.2.2012 15:56:52)

i jas sakav svadba koga ke dojde bebeto ama pominaa skoro 9 godini od veridbata i veke mi e glupava taa ideja. Vo sekoj slucaj ke ima vencavka i krstevka 2 vo 1 so najbliskite okolu 20tina luge.se nadevam ubavo ke si pomineme.

vezilka RR -> RE: Свадба со бебе (13.6.2012 16:14:39)

Хе, хе, што убави муабети сме си направиле тука, ама темава е за свадба со бебе , па сите оф топк постови ќе ги префрлам во соодветните теми.

Ви благодарам на разбирањето [sm=jezicek.gif].

Emanuelapp -> RE: Свадба со бебе (15.11.2012 10:30:35)

Рингерајки јас веќе почнав со подготовка на нашата свадба ама не со бебе туку со дете, ќе си ги има сите нишани венчаница , нвестински бомбони , декорација на сала итн.Гости околу 100 тина. Син ми ќе има 2 години што мислите да не претерувам малку? [sm=zmeden.gif]

Pepelaska * -> RE: Свадба со бебе (15.11.2012 10:42:14)

Зошто да претеруваш, баш убаво, сите тројца ке си славите заедно.Подобро така отколку бремена 9 месец нели[sm=smiley1.gif].

Ние баш во неделата бевме на свадба го носевме и син ми има 2 год и 2 месеци и супер си помина се изнаигра , атракција беше [sm=smiley36.gif] мислев нема да стои ама издржа до кај 10 и пол а свадбата беше од 16.

А со бебе мало не би одела.

Emanuelapp -> RE: Свадба со бебе (15.11.2012 10:59:21)

Ете не бевме во можност тоа да го направиме навреме па затоа сега ќе надокнадиме. Ќе си спремам дарови за законитите планирам по една микробранова на пример да им дадам мислам дека е доволно. Со душа чекам да се ставиме на ред оти ми тежи како обврска.

AnnaMolly RR -> RE: Свадба со бебе (15.11.2012 15:30:51)

Ич да не се секираш дали претеруваш или не, еднаш се прави свадба. Прави се што сакаш, исполни си ги сите ќефови оти после ќе ти биде криво. А тоа што сте со дете ќе направи да ви биде уште поубаво, затоа што веќе се гледа плодот на вашата љубов!

Cipi Ripi -> RE: Свадба со бебе (15.11.2012 15:39:30)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Ич да не се секираш дали претеруваш или не, еднаш се прави свадба. Прави се што сакаш, исполни си ги сите ќефови оти после ќе ти биде криво. А тоа што сте со дете ќе направи да ви биде уште поубаво, затоа што веќе се гледа плодот на вашата љубов!

Потпис!
Уживај во твоите 5 минути!

iamamom -> RE: Свадба со бебе (14.6.2014 22:05:05)

И јас и мм сме мераклии за свадба голема. [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_dance.gif] Ама неколку месеци откако се веривме дознавме дека сум бремена, па решивме да се регистрираме во матично тогаш само, а веселбата и венчавката во црква да ја оставиме за откога ќе се породам и бебчето малку ќе порасне. [sm=duda.gif] И така остана за наредна година на пролет. [sm=smiley1.gif] И така малата ќе биде центар на внимание, како што сега на сите им е интересна. [sm=smiley36.gif] Така да ќе речам воопшто да не ве спречува тоа... Ако сакате да си направите свадба отпосле, правете. Ваш избор е. Ако на некој не му се свиѓа тоа, нека не си прави.

kapina -> RE: Свадба со бебе (14.6.2014 22:32:09)

Vnuceto bese 7 meseci koga bese svadbata na sestrami. I ne gledam nisto loso vo toa da se pravi svadba so bebe

princessa -> RE: Свадба со бебе (17.6.2014 9:31:04)

Нормална работа на западот[sm=smiley1.gif]. Во Германија тоа често се прави па дури и со големи деца, добро само што немаат тие такви големи, весели и убави свадби како нашите МАКЕДОНСКИ.Леле луѓе да знаете само колку овие тука не знаат да се забавуваат, воопшто немаат поим. Свадби сум гледала неколку во кафичи и тие јадат торта и пијат кафе, не ми се верува. Важно невестата носи венчаница и дете. Еднаш бевме на докторска на еден балканец и балканци ко балканци се пеевме и се веселевме и еден Германец ни вика а бе како знаете сите да ги пеете песните, тоа е закон, алал да ви е[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Забегав пардон, ама поентата ми беше дека најнормално е да се прави веќе свадба со дете, па и поголемо е ќе се сеќава на се. Се изменија времињата скрос.Битно е да се сакаат младите па за другите да не им е гајле.
И една моја роднина правеше свадба со ќерка и која имаше 4 месеци и носеше невестински фустан и ја доеше плус, [sm=duda.gif] си спиеше до музиката и 200 гости пус[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

caciana -> RE: Свадба со бебе (2.12.2014 0:23:29)

Nisto strasno,bas e sltko za izgled.Mladencite so bebusko si slavat eden Od najubavite denovi.Sega Toa e moderno.

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]