Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 1.7.2009 13:04:30
Боцко
на стефан ништо не можеш да му украдеш кога те гледа. му земеш ли нешто одма вика: плукни! врати ми го назад! а он ако види да јадам нешто интересно, вика: а да ти украдам ли јас?
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 1.7.2009 13:06:06
mami
па знае срцкото..не мислев на тоа кога ве гледа, кога не ве гледа, мојон ако ме види дека јадам чоколадо ке се испентари по мене како знае и уме само да му дадам коцка
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 1.7.2009 16:45:40
Iva
Мм на Михајло му ги јаде Животинско царство чоколадцата, а и јас знам понекогаш да му украдам и тоа само ако не не гледа. Инаку треба да го прашаш дали може да му земеме, па ако дозволи, тогаш да. Еднаш на татко ми пробуваше да му ја отвори устата да ја извади смоката што му ја лапнал.
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 4.1.2010 11:19:26
mami
сега веќе редовно му земаме од чоколадите или од грицките, и многу е смешен, ако тој реши дека не треба да ти даде, ти и да си земал, ке ти ја отвори устата и ке ти го извади залчето ама откако еднаш јас на него му направив така сега само ке тргне со прстето и се смее
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 4.1.2010 14:45:13
Iva
Павлодерм, многу ми ја омекнува кожата поготово на нозете која понекогаш е сува. И се разбира чоколади, баш синоќа ме фати криза за благо и да не отворам од пакетчињата, за да не шушкам, им украдов две животински царства.
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 4.1.2010 21:25:02
alex_mo
Во овој период секако од пакетчињата,а од нероденото бебе му ја потрошив павловиќевата..супер ми одговара и на лицето ....скроз ми го исчисти од бубуљици(малку беа)....Ке и купам јас нејзе нова само за неа
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 13.12.2010 15:11:38
mosa
ej paznaci jas ne sum bila ednistvena i jas mu kardam na sinmi od cokolatcata i smokite i duri sekga pocnuva da kenka koga ke vidid deka mu zemama .inaku dekime i vlazni maramici i mleko za telo,nekogas i samponceto ama gledam toa da bide poretko.
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 14.12.2010 12:21:34
strelec 8
ah koga ke dojdat ovie praznicite.edna paketcinja do gore polni.na decata im e radost da gi isturat site a ne da gi jadat.a i da go otvorat griznuvaat malku i vikat mamo ti.a jas nema da odbijam vo nikoj slucaj.mmmmmm milki mnogu.
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 14.12.2010 12:25:47
lukas
lukas ne jade zivotinski casrta a bliskite samo mu nosat iako mu sum rekla da ne mu zemaat oti ne gi jadi i koga ke se soberat doma 10-tina mama i tato si gi jadat,a i mu go moristam mlekoto za telo iako doma imam kupovi bekutanot mi e mnogu ubav..drugo nisto ne mu zemam ne ni jadam..
RE: Што "позајмувате" од вашето дет... 18.12.2010 22:50:36
baby mama
Ponekogas koga ke mi snema kupka, pa si pozajmuvam od bebeskata isto i za pavlovicevata krema.Na lice stavam mnogu mrsna krema i ako mi snema od mojata vednas zemam od taa sto i ja stavam na kerka mi na gazeto