|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Гола трудница
27.3.2010 23:50:47   
Боцко
фантастично!
луѓе, ај машко сум ама знам едно - што е природно не е срамно. ако некој има уште вакви пристојни интересни, го охрабрувам пријателски да постави. photoshop сече глави без проблем user posted image
шегата настрана, нене ми изгледаат многу убави. не знам дали го забележавте погледот во очите на славните. мајчински топол. иако голи, таквата слика никако не може да биде вулгарна, нели?

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 26
27.3.2010 23:53:18   
Maca25
Иако се голи, нема ни трошка вулгарност. Мене сите ми изгледаат прекрасно со голото меше. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 27
28.3.2010 20:07:41   
mami
Потполно се согласувам...не се сликав гола кога бев трудна, ама јас и воопшто не сакам да сликам, така да ништо чудно, сега ми е малку мака заради тоа ама поминавозот, можеби за следното.
А не гледам апсолутно ништо вулгарно во една трудница која решила на сите да им го покаже своето меше...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 28
28.3.2010 20:11:20   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

user posted image

еве една од моето голо меше, една од понеразголените

prekrasna fotografija user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 29
29.3.2010 12:08:38   
profesorica
леле колку убава фотографија маца25user posted image user posted image user posted image . и јас се сликав ама не зачував слика, се сликав само колку да видам како изгледам и потоа ги бришев- мечкаuser posted image user posted image user posted image

не ми текнало да направам некоја ваква баш како уметничка е сликаваuser posted image user posted image user posted image user posted image уште еднаш

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 30
31.3.2010 22:40:27   
BILE.F
Eve edna slika od moeto mese vo 8mesec:
user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 31
31.3.2010 23:30:25   
mother 29
аххххх Биле ,колку ме потсети на моето,исто такво беше.......закон меше,нели?!

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 32
1.4.2010 4:33:59   
Cacko
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

не ми текнало да направам некоја ваква баш како уметничка е сликаваuser posted image user posted image user posted image user posted image

eve ti za pamet za vtorata bremenostuser posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 33
1.4.2010 8:07:16   
BILE.F
Фала ти на убавите збоови и мило ми е што те потсетив на една од најубавите работи во животот!
И мене ми е многу убаво, нон стоп си го гледам и си го галамuser posted image user posted image user posted image ,  и user posted image  и мешето!
Многу ми беше страв да не ми се испакне папчето, ама еве сега добро е, се надевам дека за еден месец неме да се испакне!user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 34
1.4.2010 22:05:21   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Јас не се сликав ни облечена а не пак гола.

Потпис!!!

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 35
2.4.2010 23:01:13   
ananikol
Bilee imas prekrasno  pravilno mese

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gledaj si go i gali si go uste maku posle ke go gusis user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 36
5.4.2010 0:04:36   
ananikol
user posted image

Ne sum gola no eve vecervava se slikav a vo pozadina na TV e bebusot so e vo meseto user posted image user posted image user posted image .
34-ta nedela sum.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 37
5.4.2010 0:21:06   
Maca25
еее убаво меше ананикол!! ајде уште малце и ќе си го држиш во рака тоа сонцето што е во позадина!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 38
5.4.2010 1:11:55   
ananikol
user posted image

Eve me i so golo mesence...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 39
5.4.2010 9:35:25   
BILE.F
user posted image user posted image user posted image многу убаво меше! И бебчето во него!user posted image user posted image user posted image user posted image
Поздравче!

Непосредна врска до пораките: 40
5.4.2010 11:36:53   
agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

user posted image

еве една од моето голо меше, една од понеразголените

vau, super fotografijauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 41
7.4.2010 0:20:31   
ananikol
Maca i Bile Vi blagodaram user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 42
7.4.2010 1:12:04   
Еца
Сите мешиња се убави, навистина убави и додека ги гледав сликите ме облеа некое чудно, посебно чувство, кое го имав додека бев бремена и со Мартина и со Мила. user posted image user posted image user posted image за сликите.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 43
25.11.2011 16:00:44   
kikicka
Нешто темава слабо а? нема голи мешиња јас најдов една слика од мене гола т.е мешко уствари имам повеќе user posted image , и ке ви ставам ,и идните мамици нека ставаат малку да ја активираме темата

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 44
25.11.2011 17:19:59   
Fiao

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Нешто темава слабо а? нема голи мешиња јас најдов една слика од мене гола т.е мешко уствари имам повеќе user posted image , и ке ви ставам ,и идните мамици нека ставаат малку да ја активираме темата

Kako se stavase slika? Eve jas imam so golo mese ama nez kako da ja stavam :)

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 45
25.11.2011 17:24:02   
Fiao
Nema pojma kako mozam da ja stavam slikava, ama eve tuka mozete da ja vidite:
http://album.ringeraja.mk/index.php?page=image&ID=10246#imageShow
user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 46
25.11.2011 17:37:36   
kikicka
многу е убава сликата фиао,баш ти ги гледав. Јас уште неможам да ги најдам во ком ама ке ставам секако.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 47
26.12.2011 13:12:59   
SkCura77
Имам и јас фотографија како сум бремена и полугола, да ја прегледам уште еднаш, па ако нема ништо непристојно, ќе ја објавам user posted image Намерно се сликав за да се види среќата во моите очи за мешето, а не да биде вулгарно. Ме инспирираше Деми Мур user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 48
26.12.2011 19:58:44   
Maca25
Фиао сликите ти се преубави!!! user posted image user posted image user posted image

И јас имам слика ставено од моето трудно голо големо меше! сега баш и си се потсетив на последните месеци од бременоста.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 49
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.