sandrin -> RE: Знаци на бременост (25.3.2010 20:07:42)
|
tuda, se vrativ nekolku stranici i ja procitav tvojata prikazna....hahaha sosema ist slucaj...jas na 9 napraviv test bese negativen, na 17 veke bese pozitiven, a isto imam zadocneta menstruacija, i toa sekogas e mojot doktor vaka mi objasni... koga se raboti za zadocneta menstruacija i plodnite denovi se pomestuvaat(logicno, neli!), a so toa tvoeto broenje na nedelite od bremenosta i ocekuvanjeto da go vidis bebetoa(zatoa sto spored tvoite presmetki ne treba da se raboti za tolku rana bremenost) pagaat vo voda, zatoa sto vsusnost podocna si ostanata bremena... e sega, mene mi zemaa krv i togas so sigurnost mi kazaa deka se raboti za bremenost...ama kade, bese prasanjeto, zatoa sto seuste nemase bremenost vo matkata... ne veruvam deka testovite ti se netocni, sigurno si bremena ne se sekiraj... a, zosto ne pravese test vo krv? i uste nesto... ako e se vo red, a daj boze da bide, doktorite tvojata bremenost ke ja vodat od 7 feb.(togas dobi posleden pat, neli)- denot na mojata svadba... dovolno zaednicki raboti kako za prv pat, neli?!:))))
|
|
|
|