wannna baby -> RE: Знаци на бременост (16.12.2010 21:52:28)
|
Dragi rr, eve me i mene posle odredeno vreme. Iskreno da vi kazam se izmaciv ovaa nedela i psihicki i fizicki. Na 27.11 ja pravev 5-ta inseminacija i na 13.12. trebase da dobijam [sm=hudicek1.gif] ama ne mi dojde. Zivi radosti bev naredniot den od nestrplivost zemav test i bev ziva srekna koga vidov vtora crtka , dodusa dosta bleda ama mi dade nadez. Po uste eden den nisto od [sm=hudicek1.gif] nemozev da izdrzam i pak naprvaviv test dodusa dodeka bev na rabota ispiv 3 casi voda za da odam vo wc i mi pokaza seka negativen rezultat [sm=zmeden.gif] I veke bev zbuneta. Pominaa uste 2 dena i pak nisto od [sm=hudicek1.gif] zemav uste eden test i pak mi se pojavi 2 crtka pak nesto pobleda ama bese tamu. Ziva srekna bev se do posle 2 saati od testot koga odejki taka bezgrizno vo wc zabelezav deka imam dobieno. Padnav vo sok, prvo zatoa sto mene nikogas vo zivot mi nemase zadocneto poveke od 1 den, vtoro imav 2 pozitivni testa i tie denovi se custvuvav deka sum[sm=nosecka.gif] duri na sabajle imav nekoe cudno custvo vo stomak i custvo na gadenje, dali bese se psiha neznam, doktorot mi rece deka sigurno ne sum bila bremena samo mi docnelo, a za pozitivniot test nema objasnuvanje. Nekoi velat deka moze radi pregnil inekciite da pokazuva [sm=rozacrtici.gif] ama ako se pravi test 10 dena posle nivno primanj, a jas go pravev prviot test 15 dena posle pregnil inekciite. Utre odam da proveram hormoni, pa ke pisuvam kakvi rezultati imam. Dali nekoja od vas imala vakvo iskustvo [sm=smiley25.gif]
|
|
|
|