LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: fernandez zdravo luge ,sakam da se posovetuvam pa ako znae nekoj nesto da mi kaze.veke pred nedela dena mi se losi na rab nemozam da izdrzam,vrtoglavici imav premnogu.nemozav da stojam sekoj moment ke padnev,srceto voznemireno mi cukase i se cuvstvuvav omalaksano kako nekja temperatura da imav,otidov kaj maticen i vika nastinata sum mnogu,pokaceni leukociti so nema veze mi dade antibiotici amoksiklav i nekoi si apcinja himoral gi piev 2 dena i deneska praev test i pokaza pozitivno.a samo 2 dena mi docnese,seado zadutre dodeka idam na lekar ispanicena sum mnogu imam nekoja griza da ne nastetile nesto apcinjata mnogu se nerviram,prekinav momentalno se da pijam duri i sirupot sto grloto me boli veke ne go pijam.mn se plasam ako znae nekoj da mi kaze vlijaat li apcinjata ovie 2 dena sto gi piev ,pa i na zgora se pred nekoj den koa bev na lekar mi stavi i inekcija deksametazon za smiruvanje deka mi se loselo,neznam veke sto da mislam ova bese sosema neocekuvano pozz Фернандез, честиткиииииииииииииииииииииииииииииииииии!!! Te ставивме на списокот Сакаме две црти!! Мислам да се посоветуваш со стручно лице за терапијата што ја примаше, но знам трудници што им даваат сумамед, тоа е најјак антибиотик, па пак имаат здрави бебиња. Во секој случај, побарај добар гинеколог, најдобро ќе ти каже, па пиши што ти кажале. Има тема Настинки во бременоста, може таму ќе најдеш нешто што те интересира. А ако имаш марифет како забремени , сподели го со нас во темата Рецепт за зголемување на можноста за забременување. Позз, имај лесна бременост