vezilka RR -> RE: Знаци на бременост (6.3.2014 8:29:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: milen4e123 Zdr ;D ve molam za pomos .. eve vakaa znaci so decko mi imavme 2 pati odnosi vo istiot den .. posle nekolku denna pocnaa siptomi da mi se pokazuvaat .. Gadenje ,macnina,povrakjane,cesto mokrenje,zgolemen apetit,krvarenje prvin rozovo pa malko crveno toa traese pola den ... posle 2 dena imav mal kafeav iscedok ... gradite mi se promeneti i pozglomeeni ... pocnav da se isipuvam kako fleki na grb .. zgolemena rabota na srce .. zgolemeno lacenje na plunka .. Vaka denes pravev test so decko mi testot izleze NEGATIVEN :( .. ne mi e jasno gi imam site siptomi a mi izleze negativen ... Pomos ve molam nekoj sovet da mi kazete dali e mozno da sum bremena .. Pozz А колку дена ти доцни? Можеби е рано да покаже тестот. Тестот покажува резултати минимум 15 дена после овулацијата,односно денот кога требало да настане забременувањето. А и симптомите, ретко кога се појавуваат предходно. Доколку не си добила циклус туку само еднодневно слабо крварење кое не е вообичлаено за тгебе, и да не си бремена, јас ти советувам да појдеш на гинеколог и да утврдите од што се случило така. Пиши ни што си направила. Поздрав.
|
|
|
|