Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор! 21.4.2012 16:09:30
temjana
Мислам дека минатото лето го имав идеалниот одмор,многуууу шетање милион изложби и концерти, и ахххх шопинг до умирање и тоа секој е ден. Е таков одмор сакам секоја година, може и плус 10 дена излежување на плажа. Значи за идеален одмор се потребни околу 6 недели пари, авантуристички дух и доколку имате домаќини како нашите тогаш ви преостанува само да уживате
RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор! 21.4.2012 16:27:28
Maca25
Уф колку сакам и ми треба одмор од едно 4 недели. Цело време би го поминала во вода, на плажа, излежавајќи се, со некој коктел покрај мене....за ништо да не се замарам.
RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор! 21.4.2012 16:31:55
Џесика
За мене идеален одмор е ОДМОР, значи без готвење, перење, пеглање, фенирање, шминкање... да го правам тоа во моментот што ми е воља, без план и програма. И секако доволно пари за оброци, десерти, рингишпили, шеќерна волна, масажа на плажа и поглед на
RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор! 2.12.2012 16:00:27
zzaa
idealen odmor za mene e more,vo hotel do plazata no da bide nekoe tivko i mirno mesto,a pred da se omazam bese nekoe mesto so mnogu diskoteki i zabavi i zurki.ali toa pomina
RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор! 3.12.2012 12:22:05
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
За мене идеален одмор е ОДМОР, значи без готвење, перење, пеглање, фенирање, шминкање... да го правам тоа во моментот што ми е воља, без план и програма. И секако доволно пари за оброци, десерти, рингишпили, шеќерна волна, масажа на плажа и поглед на
RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор! 26.5.2014 11:45:36
Mila mamicka
Мојот идеален одмор би бил на некое мирно место, без многу туристи, во хотел со 5 звезди, секако ол инклузив, да не се замарам со ништо, само да си уживам. А секако со мм и син ми, без нив не одам никаде.