Felly RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR За сите оние кои имаат блендери и не знаат што да прават со овошјето што останува во кантичката за отпадоци од самиот блендер. Јас почнав и тоа да го користам и од него правам превкусни здрави бомбици. Ги мешам со овесни снегулки, суво грозје, бадем орев што и да имате, јас ставам и од оние како корнфлекси што се од овошје или чоколадо без разлика тоа ќе ги стврдне. Можете и да измелете или искршите неколку посни плазми и ако сакате да ви бидат по декоративни истркалајте ги во кокос, или повторно во некои снегулки. Немате претстава колку се лесни и вкусни за јадење а што е најважно ништо од блендерот не фрлате, ем си пиете сокче ем си јадете десертче ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR За сите оние кои имаат блендери и не знаат што да прават со овошјето што останува во кантичката за отпадоци од самиот блендер. Јас почнав и тоа да го користам и од него правам превкусни здрави бомбици. Ги мешам со овесни снегулки, суво грозје, бадем орев што и да имате, јас ставам и од оние како корнфлекси што се од овошје или чоколадо без разлика тоа ќе ги стврдне. Можете и да измелете или искршите неколку посни плазми и ако сакате да ви бидат по декоративни истркалајте ги во кокос, или повторно во некои снегулки. Немате претстава колку се лесни и вкусни за јадење а што е најважно ништо од блендерот не фрлате, ем си пиете сокче ем си јадете десертче За ова алал да ти е , уште утре пробувам , баш вчера ми беше жал кога фрлав , јас си поткаснувам секако по малку од тоа ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR За сите оние кои имаат блендери и не знаат што да прават со овошјето што останува во кантичката за отпадоци од самиот блендер. Јас почнав и тоа да го користам и од него правам превкусни здрави бомбици. Ги мешам со овесни снегулки, суво грозје, бадем орев што и да имате, јас ставам и од оние како корнфлекси што се од овошје или чоколадо без разлика тоа ќе ги стврдне. Можете и да измелете или искршите неколку посни плазми и ако сакате да ви бидат по декоративни истркалајте ги во кокос, или повторно во некои снегулки. Немате претстава колку се лесни и вкусни за јадење а што е најважно ништо од блендерот не фрлате, ем си пиете сокче ем си јадете десертче За ова алал да ти е , уште утре пробувам , баш вчера ми беше жал кога фрлав , јас си поткаснувам секако по малку од тоа на соковник да не мислеше? дека во блендер мене не ми останува храна - се се јаде ИЗВОРНА ПОРАКА: niki mojot blender ima eden dodatok so resetka/cedalka neznam kako da go narecam, toa se stava nad ovosjeto koe se blendira i pota samo se cedi sokot a pod nego ostanuva suva materija, mozebi na toa mislela ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR хаха е да де јас имам булет експрес кујнскиот робот, е сега да делот за сокови во неговата кофичка останува доста овошје