Julie1 -> RE: Бебе саем 23 - 25 април 2010 (22.4.2010 15:04:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Belo_Oblache Прашање до оние кои биле на ланскиот Бебе Саем, и до оние кои имаат повеќе информации, дали е добро да се дојде на саем за да се набави основна опрема за едно новороденче, количка и седиште за во кола, креветче, облека и слично. Ме интересира дали на саемов може да се најдат сите овие производи, дали има голем избор и дали цените би биле пониски од обично? Јас сум од Струмица и многу би ми користела ваква информација, зошто 2 саати пат во еден правец не е малку. А и ова, што всушност значи тоа што преку РР страницава станав член на Премама и Би-Мек, треба да кажам име и презиме кога ќе купам нешто од нив, па така би ме следувал некој попуст, или? Belo Oblache како член на Премаман клуб може да добиеш попуст 50% за роденденот на вашето дете на продуктите за мода, а 10% попуст за сите прозиводи било кога. За Cryo Save клуб во моментот кога ке зачуваш матични клетки кај нив ќе имаш посебни поволности, при што треба да се повикаш на фактот дека си член нанивниот клуб на Рингераја.
|
|
|
|