|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
26.3.2012 14:27:00   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Каде има некоја продавница каде што печатат натписи на блузи и слично?

Имаш на колектива попуст 50 % за печатење на маички

Натушке, не можам да го најдам ова user posted image Изгледа поминало user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 326
26.3.2012 14:44:05   
mamicki
Мислам дека најдов нешто налик на тоа што барам на страната на Clinique, инаку, коректор употребувам, но јас не сакам да ги маскирам, туку да ги излекувам, лето иде, а во лето ништо освен кармин и маскара не ставам на лице, и нормално- крем за хидрирање на кожата.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 327
27.3.2012 15:19:55   
Beatris
Женски каде да најдам нешто убавко за дотерување на мојава женска (1 год), некое џиџаано фустанче, болерце такво нешто. Ама да биде културно и квалитенто, не ко џиџанине пазарско-турски фустанчиња со 300 кинџурии на нив?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 328
27.3.2012 15:26:10   
Bjanka
Vo sofilend vo gtc-najcesto :)

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 329
27.3.2012 15:54:09   
vanessa30
vidi i vo kanz vo soravija

(Одговор на членот Bjanka)
Непосредна врска до пораките: 330
27.3.2012 16:02:43   
Natasa981
vo Magnolija , (soravija, gtc, vero jumbo)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 331
28.3.2012 10:50:16   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски каде да најдам нешто убавко за дотерување на мојава женска (1 год), некое џиџаано фустанче, болерце такво нешто. Ама да биде културно и квалитенто, не ко џиџанине пазарско-турски фустанчиња со 300 кинџурии на нив?

Во Буњаковец на 1 спрат горе има еден бутик за деца Ла Нова се вика,несвест работи имаат за девојчиња(држат роба на тилла најди ги на фб), а исто и во ОВС на плоштад има убави работи за деца вчера баш гледав.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 332
28.3.2012 10:53:10   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Jas slucajno najdov eden dukan vo Biser samo za taka sveceni fustancinja za rodendeni i krstevki (gore na sprat vo nekoj od prolazite).

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 333
28.3.2012 20:25:27   
zlatcetomoe
Zdravo r-rajki,
kade da najdam ubavo rance za kjerka mi za vo gradinka, dovolno golemo za da gi sobere site potrebni raboti

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 334
28.3.2012 20:44:28   
Sneska25
AnnaMolly RR ako si od sk imas na Ruzveltova br.35 do impegna pecatnica tamu pecata na maici i bluzi . pozz

Непосредна врска до пораките: 335
29.3.2012 8:27:09   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: zlatcetomoe

Zdravo r-rajki,
kade da najdam ubavo rance za kjerka mi za vo gradinka, dovolno golemo za da gi sobere site potrebni raboti

Не знам каде живееш ама ако те носи пат накај Бисер имаш во Атлантик, по 400 денари се. Има форма мики маус, попај...

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот zlatcetomoe)
Непосредна врска до пораките: 336
4.4.2012 11:57:51   
AnnaMolly RR
Женски, каде се наоѓа Софиленд? 

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 337
4.4.2012 12:01:30   
Luci
Во гтц на 1-ви а ми се чини и дека во Лептокарија има

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 338
4.4.2012 12:11:56   
Maca25
Во ГТЦ на 1 кат, можеш да се качиш по оние вртените скали кај чичко Стоилко и во првиот пролаз лево е Софиленд.
Во Лептокарија е во вториот ред. Има до него продавница за играчки.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 339
4.4.2012 12:14:04   
vanessa30
Sofilend vo GTC 1 kat od desna strana (ako doagas od plostad) vo prvoto stranicno prolazce. Se nadevam bev jasna.Odnosno levo vo prolazceto ako se kacis po vrtenite skali i si svrtena prema plostadot.
Mislam deka imaat vo Biser i Leptrokarija ama ne sum sigurna i neznam tocno kade se naogaat.

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 4.4.2012 12:15:53 >

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 340
4.4.2012 12:14:40   
AnnaMolly RR
Фала!

Live and let live

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 341
4.4.2012 12:16:23   
Maca25
Во Бисер веќе нема.
Ако ви е нешто за менување во Софиленд, мора да видите од каде е купено па таму да одите и да замените. Јас од роденденот на Нина имав неколку работи да семенам во Софиленд и морав 2 да менувам во ГТЦ, а другите во Лептокарија.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 342
18.4.2012 11:03:06   
Beatris
Женски каде да најдам онаков пешкир - бањарка за бебе, четвртаст, ама не од оние бебешките ептен мали, туку поголем, золва ми сега за крштевка имаше еден, нешто помеѓу пешкир и фротирка/прекривачм убав, голем, ама кумата и го донела од Солун.

Имате ли идеја?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 343
18.4.2012 11:08:25   
Luci
Да видиш во Стружанка можеби таму има. Јас за крштевката му купив на М. таква четвртаста бањарка ама не ептен малечка туку така поголемка беше, цел го завиткав во неа, убаво онака, ептен тамански. Ја купив од гтц во подрум во бутикот за деца што е одма до скалите

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 344
18.4.2012 11:14:28   
Beatris
Фала Луси, мислев да побарам во Стружанка, ама ете ќе видам и во таа продавничка. Ако има некој друг идеја каде, слободно нека пише, не се љутам user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 345
18.4.2012 12:31:06   
Џесика
Јас имав добиено за повојница таква бањарка, од Бебето беше, види, знам дека беше многу голема, ја користев долго.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 346
18.4.2012 13:40:17   
Natuska85
И ние за крштевката имавме од кумата голем четвртас пешкир пишува со мак.букви Среќно крштевање мислам од Стружанка ми кажа дека го купила.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 347
18.4.2012 14:00:56   
Beatris
Тенк ју тенк ју, ќе видам и таму и во бебето кај што вика џес, битно да е голем, да врши работа и понатака

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 348
25.4.2012 15:36:02   
Yummy Mammy
Дали знаете каде на друго место да најдам Avent освен во Мothercare? Конкретно ми треба готвачот на пареа со блендер, но во моментов го немаат. Ако имате и некој друг да препорачате слободно... Јас имав на Petit Terrallion и бев презадоволна ама жената што ги чува маливе ми го фрли несакајќи ножето, а и откога почна она да готви се нешто се расипува, па сега морам ново да купувам :(((

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 349
25.4.2012 16:56:14   
miana
devojce porano avent prodavaa vo tehnomarket a sega posledno AVENT sum videla vo enci menci..zavcera ja prativ sveki da mi kupi sise avent od tamu za pumpicata..javi se i prasaj

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ishrana za novorodencinja
tepasi

Koga da se vovede druga hrana vo ishranata na bebeto

3 meseci (10%)

6 meseci (90%)

9 meseci (0%)

12 meseci (0%)

18 meseci (0%)

Број на сите гласови: 10

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!