Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
ОХ колку многу ме болат рацете, едвај ја облеков нина денес. едвај чекам да дојде среда, да одам на реуматолог, ваљда готови ќе ми се резултатите па веќе да видам што ми е.
Me boli grbot veke tri meseci. Ne se nekoi ostri bolki no se cuvstvuvam kako da mi e zdrven i kako da sakam da go previjam naopaku za da go ispukam ama ne biduva. Me bolat i polovinite na ovoj istiot nacin
си имам многу голема мака, секој ден ме боли различен зглоб, вчера лакт, днес колено, не знам што следи утре. си седам дома и си плачам - имам 26 години а се чувствувам немоќно за било што да направам, како баб некоја. и ми открија некоја нова болест, освен таа што си ја имам за цел живот со тироидната, сега најветојатно имам и реуматоиден полиартритис. почнав со терапија и многу ми е тешко. од што се јаки апчињата по цела ноќ имам тахикардии и повраќам. е не сакам ваков живот!!!