Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Цел ден беше кенкав, никако да се смири. Па си го нишкав :) Изгледа почнале да го мачат запчињата, има скоро 5 и пол месеци. Инаку не го држам многу, најчесто го сместувам на кревет опколен со играчки и сам си ги фаќа и си игра.
Mene palecot me boli nemozam da go dvizammi dadoa nekoi gelovi nisto nepomaga.Stari koski
А ти се кочи ли некогаш дланката? И мене ова ми се случуваше и се сомневаа на карпал тунел, ама излезе дека не е. Ако работиш со компјутери и слично што се користат доста рацете, може да е тоа. А се јавува и во бременост. Не е лошо да си отидеш на лекар.
celoto ramo.mi bese koceno vcera i mu rekov na mm da me izmasira malku.tgoj koga me grabna da me stiska...abe maska raka.denes poveke me boli moze i modrici da imam
ајде тука да си се пожалам и утре дефинитивно одам на лекар доста беше со моиве терапии и чаеви,секое делче од телото ме боли,грло,глава се ми се собра аман веќе од овие вируси
Lele lele citam...so e ova zalbi i poplaki ne sum znaela deka postoi temava :))) aj razbiram virusi, gripovi.. ama so e ova kicmi, koski... po kolku godini imate??? ..aaa ke se karame... pa ako ne ne drzat koskite, pa zasto ni sluzat muskulite???? a ???.. ajde odma site na Vodno (ili do najbliskata planina).. ne sme vekje po 15 god, pa da mozeme po cel den da lezime i pak nisto da ne ni e.. mora malku da porabotime za zdravjeto... taman ke gi zemete i ... koj si ima... da se nadisat cist vozduh, i da se istrcaat :)) i sekoja nedela taka... ke vidite posle kako nisto nema da ve boli !! jas ova najdobronamerno.. nemojte da mi se lutite