Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
леле мислам ќе почнам да плачам во секој момент ме боли грбот ама не како секогаш туку чувствувам повремени бодежи на едно исто место како позади срце би му дошло ама кога ќе ме здоболи неможам да ја движам ни левата рака а не пак нешто друго да правам мојот личен доктор (свеки) ми рече да се напијам b6, helex, paracetamol за да ми се опуштат сите мускули ако не ми помине до утре одам на лекар
Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Aj da si se pozalam i jas...Bukvalno sekoe kovce na telovo me boli...pred da ostanam trudna bese ista pesna...navodno me fatila reuma..se porodiv i dve godini bev raat...eve sega pak..bev vo mavrovo pred dve nedeli bas koga bese i vo Skopje ladno i tamo se smrznavme,epten go pogodivme vremeto,mi vleze stud vo koski i pak ista pesna sega ...navecer nemozam da spijam,deteto nemozam da si go pokrijam na momenti od sto imam bolki...vikaat za reuma nema lek,ke si ja nosam cel zivot za zal..se nadevam malku od malku ke mi pomine..