Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Многу ме боли десниот зглоб на раката и палецот. Не можам ни да куцам, а ме чекаат 8 часа работа на компјутер. Се плашам да не ми е carpal tunnel, ми рекоа дека е наследно, а мајка ми се оперираше од тоа.
ме боли срцето денеска ме повреди и предаде пријателка за која душата ќе си ја дадев и најмногу ме боли што го направи тоа само од егоистично побуди со умисла. а јас скоро цел ден поминав размислувајки за нејзината постапка и оправдувајки ја бидејки сеуште не ми се верува
Кога ќе кренам нешто потешко (како на пример вчера корпата со перени алишта или Филип) мноооогу ме боли стомакот, како нешто да сака да ми излезе од внатре! Се плашам да не е кила
me boli toa shto dozvoliv povtorno da se ufilmam deka mozebi sum trudna, i shto celo vreme gledam samo bebeshki raboti i ne mozam da prestanam da mislam na toa u
Оф како ме боли вратот, укочена сум веќе два дена и ми станува све полошо и полошо, а не давам никој да ме пипне да ме измасира зошто мислам ке цркнам од болка
земете си лепенки доколку имате коскобол, инаку од времето е. А лепенките навистина помагаат само што се многу непријатни и за одлепување, читајте депилација а и цело време чувствуваш жештина на болното место, непријатно чувство во секој случај но ефиксно. Мене ми помина болката за некои половина час, ако ничто друго барем можев да се движам
denes se razbudiv uste vo 7h so uzasna bolka vo grbot koga trebase da stanam barav pomos od mm zasto kako robot sum nemozam ni da se navednam ni da gi krenam racete
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Ме боли забот Ми ставаа лек за умртвување на живецот, и сега цел ден чуствувам некоја тапа болка. Не е многу јака, ама баш вознемирувачка, колку да не сум раат. До кога ли ќе трае? знае некој?
Каснам малце, ама ако уште те боли напиј се нешто за болка, аналгин можеш или ако не поминува кофан, тие се појаки. Инаку тоа боли баш така нервозно, 1-2 дена може да те боли.