Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Leleeeeeee poubavo sabajlevo ednostavno ne mozese da bide. Mnogu ubava vest. Cestitki Anuska da vi e ziva i zdrava malata, da ja sledi sreka i zdravje cel zivot.
Само што се слушнав со Анушка, добро напредува се гушкаат и милуваат со ќркичката за која веќе знаете дека ќе се вика Мила (од оваа Мами, не можеш да дојдеш на ред да кажеш нешто прв радио Мами се прва дознава ) Синовите денес ја виделе и биле пресреќни, па како и нема да бидат, нова среќа во домот Имате поздрав сите од Анушка!
само што се слушнав со Анушка, Мила ужива и ручка, мама ја боли раната ама во недела си оди дома...жали што нема интернет во Систина, ве поздравува сите и ветува ке ви пише штом дојде до интернет
пренесувам порака од НАташа5- Мила да си жива и здрава, најубава како мама и најпаметна, да бидеш главна дома и да не задоволуваш со ништо помалку од најдобро
Kolku ubavo nabrzinka dve bebcinja na ringeraja pa uste devojcinja. Anuske da ti e ziva i zdrava Mila, golema da raste i se sto ke posaka da i se ostvari.
Со Мила си дојдовме дома пред три дена, ама сега најдов време: Луѓе, па вие не сте луѓе, вие сте АНГЕЛИ!!! Вакви убави желби ... Сте ме расплакале бе, дечки, срам да ви е Ништо, реванш со една вангла home made мекици by Aнушка штом влеземе во колосек со Мила, во Том&Џери!!! Нон - стоп мислам на сите вас, многу ве гушкам и во најскоро време, некоја сликичка ќе ставам... П.С.: Наташа5 ОООООГРОООООМНИ ЧЕСТИТКИ И НА ТЕБЕ И ЈАНА, да е жива, здрава, среќна и долговечна! На Неничка и Елена посакувам да си поминат така убаво како и јас... лесно и како во убав сон, со да си излезат од болница олеснети со здрави-живи дечиња!!! П.С.С.: Инаку, Мила го доби името во спомен на баба и, која, многу сакаше да има и внука... се роди na 07.07.2009, vo 12:12h, 3.700 кг., долга 51 цм, во хороскоп , нумеролошки, број Седум... Чувствувам, душата ќе ми ја вади (едвај чекам ). Сега има проблем со жолтицата, доењето, а и бубрежето десно нешто зеза, ама јас и таа сме многу позитивни и решени да бидеме здави и cool...
Aнушка, башми е мило што се поминало како што треба. а жолтицата ке и помине како на кутре (сто би рекле старите ). поздравче до тебе а бацки за Миличка, убавка на мама
Анушка па ти најде време покрај такви обврски Мило ми е што си повторно со нас и се надевам искуството ќе го поделиш со нас.Бакнежи до малата и се надевам на почести дружби во слободното време.