Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
koja e simona hunni? i znam deka docnam site moi drugarki zborat so se slucuva po fejs buuk koj so koj se omazil, koj ima dete a jas ko tele zeam hahahhha
Го имам пишано ама ајде да обновам, Elena Kolev, ако има некој што ме нема Јас само што пратив неколку покани. А добро бе модераторки имате ли вие фејсбукче, да се видиме Меланија, рина 13, сандриана? Другите мислам дека ги имам.
Го имам пишано ама ајде да обновам, Elena Kolev, ако има некој што ме нема Јас само што пратив неколку покани. А добро бе модераторки имате ли вие фејсбукче, да се видиме Меланија, рина 13, сандриана? Другите мислам дека ги имам.
Мене ме имаш? Јас се си мислам дека те имав, а на профилов излегува дека те немам
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 28.7.2013 23:50:03 >
paleska probaj sega :*
< Поракaта ја уредил SandraRo -- 23.1.2014 15:18:38 >
Женски мили, некој ми го хакираше Фејсбукот пред некоја недела, ама сега имам нов :) Побарајте ме како Irina Dombi, на сликата ми е Филип. Уствари, еве линк. Додајте ме, криво ми е што ми ги нема пријателите од Рингераја сега на новиот ФБ. https://www.facebook.com/profile.php?id=100007043073244
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.