|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
5.5.2010 9:18:13   
nadica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image виктори и јас треба да се ставам на таква диета бидејќи другите не ми успеваат па се вадам на тоа дека не сум јас крива туку диетата е неуспешна user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 601
5.5.2010 11:44:15   
Glück90
Zdravo rr kako ste imali nekoj za razgovor?Sto se slucuva po forumive nekako slabo sum skoro nekolku dena pa ne sum vo tek::::user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 602
5.5.2010 11:50:33   
matushka
Vrati se nekolku strani na muabetcilnica ke vidis kolku novi raboti se slucile za mnogu kratko vremeuser posted image Na zalost, ama sto e tuka e.

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 603
5.5.2010 14:43:47   
Bogdancanka
здраво рингерајки како сте денес?јас да ви кажам само што се прибрав од лекар бев на гинеколог и му прочитав цел реферат зашто ако е за на памет сигурно нешто ќе заборавамuser posted image user posted image user posted image и му реков се што треба да ми спрема за инвитро нека пишува упати кај се треба да одам и да не се зезаме веќе......еве утре треба да одам за некои тестови во Гевгелија и се надевам брзо ќе завршиме со испитувањата па ќе одиме во некоја клиника да се распрашаме што и како понатаму........се надевам се ке биде во ред

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Непосредна врска до пораките: 604
5.5.2010 14:48:45   
BEBICA
Ajde Bogdancanka, ke bide se vo red.Kako si mi ti?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 605
5.5.2010 14:56:28   
Bogdancanka
фала мила јас сум супер денес мило ми е што почнав со подготовките......па сега што биде биде само здравје.......

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 606
5.5.2010 15:01:48   
profesorica
ајде богданчанка ти стискам палциuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 607
5.5.2010 15:02:41   
Тања РР
Ајде Богданчанка, со лесно мила. Се ќе биде во ред.

Непосредна врска до пораките: 608
5.5.2010 15:22:43   
arh_diz
Srekno Bogdancanka

Биди тоа што си

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 609
5.5.2010 15:43:15   
ananikol
Sekako deka se ke bide vo red,samo napred  user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 610
5.5.2010 15:52:46   
Весна
Ајде со убаво нека е почетокот, па да се радуваме сите од резултатот!

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 611
5.5.2010 16:03:49   
Rossana
ah milaaaa... neznam kolku veruvas vo gospod no jas veruvam dovolno i ke se molam za tebe. So sreka src da ti dade gospod i na tebe edno malo slatko user posted image ajde milaa stiskam palci za dve crti user posted image user posted image user posted image user posted image guski za tebe. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 612
5.5.2010 17:49:29   
ananikol
Zenski aj pomognete mi da ja najdam temata kade so pisuvavme so dobivme posle poragaj...
user posted image user posted image user posted image  mislam osven user posted image  user posted image user posted image user posted image  
na poklon od sakaniot...

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 613
5.5.2010 18:12:46   
puze
ajde samo napred samo pozitivni misli i se ke bidi so tebe sme

Непосредна врска до пораките: 614
5.5.2010 18:44:06   
Bogdancanka
фала на сите сцки мои милиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image кај би можела јас без вас.user posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 615
5.5.2010 19:27:19   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

здраво рингерајки како сте денес?јас да ви кажам само што се прибрав од лекар бев на гинеколог и му прочитав цел реферат зашто ако е за на памет сигурно нешто ќе заборавамuser posted image user posted image user posted image и му реков се што треба да ми спрема за инвитро нека пишува упати кај се треба да одам и да не се зезаме веќе......еве утре треба да одам за некои тестови во Гевгелија и се надевам брзо ќе завршиме со испитувањата па ќе одиме во некоја клиника да се распрашаме што и како понатаму........се надевам се ке биде во ред

Bogdancanka.... so pozitivni misli samo napred... imaj na um deka pzitivnata energija na Ringeraja i vo mnogu drugi slucaevi vo regionov pomognala. So tebe sme draga...

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 616
5.5.2010 21:40:11   
Viktori
Богданчанке, стискам палци, држам среќа, фрлам вода што и да е! Само напредuser posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 617
5.5.2010 21:54:00   
BEBICA
Dobro vecer!!!

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 618
5.5.2010 22:07:04   
Bitolcanka
Good evening everybody from me too user posted image Како сте? Богданчанке, пријателке сите веруваме во тебе. Биди оптимистка и среќата ќе ти се насмее user posted image user posted image user posted image Од се' срце ти посакувам да ти се исполни најпосакуваната желба user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 619
5.5.2010 22:10:43   
melody
Bogdancanke celata sreka na ovoj svet ti ja pustam i sto poskoro da se izraduvas nauser posted image
Dobro vecer i od mene kako ste mi

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 620
5.5.2010 22:14:12   
Тања РР
Добро вечер. Јас сум добро, читам стари теми на РР, многу ми е досадо. Мм е на работа па сами сме со Јана. Таа спие јас зјапам во компјутер.user posted image

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 621
5.5.2010 22:16:53   
ripce
И моето мече, заспива со млекце... а јас на кратко да ѕирнам што има, па ќе си легнам, нешто сум настината и ептен сум истоштена деновиве.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 622
5.5.2010 22:17:17   
melody
Isto Tanja i jas za cudo kerka mi spie da ne ja prerecam i normalno mene mi e dosadnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 623
5.5.2010 22:19:29   
Bitolcanka
И јас читам денешни дискусии на РР, старо-ново. Претходно гледав Шехерезад user posted image Се заразив последно време некако. Кога сите го гледаа-на почеток јас не ("висев" на нет повеќе) и се чудев, потоа одвреме навреме го следев, а сега, бидејќи спомнаа при крај е серијата, поредовно ја гледам user posted image Некои велат - има што да се научи. Човек од се' може да научи нешто ако сака, но мислам дека најдобро се учи од сопствениот живот.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 624
5.5.2010 22:20:17   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Isto Tanja i jas za cudo kerka mi spie da ne ja prerecam i normalno mene mi e dosadnouser posted image

Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат user posted image
Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е user posted image user posted image user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?