Bitolcanka -> RE: Муабетчилница:-) (5.5.2010 22:34:55)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат [sm=smiley36.gif] Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Рипче оставај го почесто, мора да се "учи", ќе се навикне, па ќе бидеш раат каде и да отидеш [sm=smiley1.gif] Тешко... имам чувство дека едвај чекале и двајцата да си дојдам (колку и да звучи нескромно!!!), абе на вратата стоеја, син ми не јадел, пелените полни, згора на тоа јадејќи рибички си го прегризал јазикот, очињата му беа полни со солзички од што плачел, а мм ми вика ќути 5 минути од Зоки ме боли главата, па добро значи мене треба постојано да ме боли главата[sm=zmeden.gif] Леле душиче [sm=smiley27.gif] Зоки не е навикнат без тебе - без мамичка, а мажот ти не е навикнат со Зоки, на двајцата им си недостигала [sm=smiley1.gif] Мајките имаат некоја вродена способност да смират дете, за разлика од мажите. Детенцето го чувствува отсуството на мајката. Малечко е уште, ќе потпорасне, ќе седи и со тато. Иако не сум го доживеала тоа чувство, можам да претпоставам како ти е ...
|
|
|
|