ripce -> RE: Муабетчилница:-) (12.5.2010 16:11:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!! него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата.... ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено! Е тоа е Маца25 криво ми е што нема веќе со кој да си направиш два збора вистински муабет, само некој изиграва жртва, се препокува со тебе, некој се прави паметен, друг пак зборува само во прво лице еднина, и тоа... Ние се обидуваме да јадеме малку повеќе денес (зашто претходните неколку дена ептен слабо ми јадеше, а тоа е невообичаено за него), и некако ни оди денес јадеше добро. Што и е на Нина?
|
|
|
|