|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
19.5.2010 19:54:42   
Bitolcanka
Леле Тања, навистина во лош период си. И кај мене обично така оди - или се' тргнува на добро или се на лошо. Но како велат - После дождот изгрева сонце. Биди оптимистка, верувај, ќе помине и ова , ќе ги пребродите маките. Мораме да бидеме трпеливи, издржливи и да знаеме да го гледаме доброто и позитивното и во најтемните моменти. Ти посакувам наскоро се' да се среди. Здравјето е најважно, останатото може да почека user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1126
19.5.2010 19:57:14   
Тања РР
Мене цел живот ми се покорува на Марфиевите закони
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1127
19.5.2010 19:59:16   
Палешка РР
Ќе заборавев ОВДЕ сме дискутирале за здивот на бебето user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1128
19.5.2010 20:05:14   
Bitolcanka
Знам дека тешко е во болка човек да се утеши и разведри, но знај дека РР е секогаш со тебе и можеш да се потпреш на нас-пријателките во секој миг (преку пост, пп, секако). И мене во такви моменти ми изгледа како да ми се срушил светот - не гледам никаква светлина во тунелот, но многу е полесно кога имаш некој до себе (сопругот, блиските од семејството, најмилите, user posted image - најмилото). Издржи пријателке, силна си, можеш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1129
19.5.2010 20:20:16   
amelbebe
Tanja ja procitav temata za zdivot ama ne e toa toa,Amel koga imase 7 meseci imase cuden zdiv maticnata mi rece deka e dehidrirano sepak e ova moe iskustvo ne mora da znaci deka e taka ama proveri si ja ti vo manu

Непосредна врска до пораките: 1130
19.5.2010 20:21:32   
Тања РР
Фала ви мили за убавите зборовиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Јас знам дека Господ има план за мене и дека се што ми се случува се случува со причинаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1131
19.5.2010 20:30:45   
Bitolcanka
За секој Господ има план, а посебно за добрите луѓе. На сите ќе ни' дојдат 5-те минути, само треба да бидеме трпеливи. user posted image user posted image user posted image да ти даде сила, мила.

П.С. Знаеш дека не сум мајка, не можам да те советувам за бебенцето - консултирај се со мајка ти или некоја повозрасна особа која има поголемо детенце.

Непосредна врска до пораките: 1132
19.5.2010 21:09:54   
Rossana
E toaa ne moze da bide ckckckck samo jas i malinka sme online. Zencinja kaj otidovte? gledate Shekerezad?user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1133
19.5.2010 21:24:27   
Bogdancanka
еве ме и мене и јас сум тукаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1134
19.5.2010 21:28:36   
jovanka
I ja ske ve druzam samo sto se vkluciv cel den ne sednav ama zatoa tuka ste mi vie za malku odmoruser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1135
19.5.2010 21:31:45   
melody
Eve me i mene tuka.Samo sto ja zaspav kerka mi i da zdivnam so Ruffles i Gazozauser posted image i normalno rr

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1136
19.5.2010 21:34:15   
Bogdancanka
уф и јас цел ден не сум седнала,денес сум од 7 часот сум излезена и еве конечно да се приберам да седнам.......сабајле бевме со другарками заедно на гинеколог за Валандово,од таму неа ја пратија за Гевгелија па од таму правец за Гевгелија.......и нормално по болници се знае има да се изначекаш пред секоја врата....само што завршивме таму се јави мажле кај мама бил ајде од таму правец кај мајка ми.....само што се прибрав имав работа на магацинот ајде и таму да завршам и веќе толку немам сила цел ден ми беше турбо....сега само ми фали топла када и има да спијам џоа бебенцеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1137
19.5.2010 21:37:07   
Rossana
Vo eden moment koga otidov na " aktivni korisnici" samo jas i malinka bevme. Bogdancanka se odmori li ti od vcerasniot zabaven den? Uste eden rastrcan den si imala user posted image user posted image user posted image Ako ako podobro ke spiesuser posted image

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1138
19.5.2010 21:39:52   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image да да има да спијам како бебеuser posted image user posted image user posted image user posted image ај што сум изморена тоа не е ништо али за белја денес и добивuser posted image утре има да бидам нервозна како кучкаuser posted image user posted image user posted image има да ми смета се околу мене,тешко на мажлеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1139
19.5.2010 22:30:59   
topce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

.... и како шлаг на се мене палецот на десната нога ми собира гној и морам да одам на хирургија да ми го вадат ноктот
user posted image

мене ми е навистина жал за сите неубави нешта кои ви се случуваат меѓутоа прабаба ми велеше, кога доаѓа лошото отвори му ја врата ширум за да влезе и да си замине.јас сакав да ти кажам дека и јас го имав твојот проблем и мене ми го оперираа прстот на десната нога ама тоа е бидејќи мораше.незнам каква е ситуацијата кај тебе меѓутоа погрешно е ставање на ракија и слично. мене од пластична хирургија ми дадоа прво бетадински бањи на прстот да му правам за во случај да се повлече меѓутоа поради намален имунитет ми се појави баш на тоа место габа или бактерија и мораше да се интервенира хируршки. незнам дали си запознаена со цела процедура?
ама еве на кратко. операцијата трае 20 минутки нема ни толку.арно ама ти ставаат три локални анестезии од кои едната мнооооооогу боли.3 дена не смееш ништо да правиш и си издрогирана со кетонали бидејќи кога ќе помине дејството на анестезијата мнооооогу боли.одиш на 1 преврска и таму ти го ослободуваат прстот, ако предходно не си пиена кетонал ништо работа.после пак дома и уште 3 дена лежиш.ако бидеш умна и не шеташ 6-7 дена и се придржуваш на упатствата на докторката за 7 дена си како нова, ако не незнам.жал ми е што морав вака описно да ти пишам и веројатно те исплашив ама мислам дека треба да знаеш што те чека.

Непосредна врска до пораките: 1140
19.5.2010 22:33:24   
topce
а да ќе заборавев, бетадинската бања се прави од млака вода накај топла, сол и бетадине, ама точната рецепта ако не ти ја дале можам да ја прашам

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 1141
19.5.2010 22:35:10   
Палешка РР
Леле и јас се исплашив user posted image воопшто не е погрешно ставање на ракија, еве јас избегнав зафат врз мојот напатен палец user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1142
20.5.2010 1:32:35   
Rossana
user posted image user posted image user posted image user posted image Nema sansi da spijam, Sara se razbudi pred pola saat i sega se kikoti na cel slas vo krevetceto na edno zolto mece user posted image user posted image Im li nekoj online vo ovie docni casovi?

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1143
20.5.2010 20:21:15   
Julie1
Драги само да ве поздравам и дури од сега идам да си легнам! Навистина имав тежок и напорен ден. Поздравче до ситеuser posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 20.5.2010 20:22:01 >

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1144
20.5.2010 20:25:36   
Тања РР
Добра ти ноќ мила, одмори се ти, па од утре со нови сили во нови предизвициuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1145
20.5.2010 20:33:02   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

мене ми е навистина жал за сите неубави нешта кои ви се случуваат меѓутоа прабаба ми велеше, кога доаѓа лошото отвори му ја врата ширум за да влезе и да си замине.јас сакав да ти кажам дека и јас го имав твојот проблем и мене ми го оперираа прстот на десната нога ама тоа е бидејќи мораше.незнам каква е ситуацијата кај тебе меѓутоа погрешно е ставање на ракија и слично. мене од пластична хирургија ми дадоа прво бетадински бањи на прстот да му правам за во случај да се повлече меѓутоа поради намален имунитет ми се појави баш на тоа место габа или бактерија и мораше да се интервенира хируршки. незнам дали си запознаена со цела процедура?
ама еве на кратко. операцијата трае 20 минутки нема ни толку.арно ама ти ставаат три локални анестезии од кои едната мнооооооогу боли.3 дена не смееш ништо да правиш и си издрогирана со кетонали бидејќи кога ќе помине дејството на анестезијата мнооооогу боли.одиш на 1 преврска и таму ти го ослободуваат прстот, ако предходно не си пиена кетонал ништо работа.после пак дома и уште 3 дена лежиш.ако бидеш умна и не шеташ 6-7 дена и се придржуваш на упатствата на докторката за 7 дена си како нова, ако не незнам.жал ми е што морав вака описно да ти пишам и веројатно те исплашив ама мислам дека треба да знаеш што те чека.

Фала ти топче за деталниот опис. Бев јас денес на лекар ама ми рекоа да пробам со испирање со бетадине и мачкање антибиотска маст па ќе видиме.

Непосредна врска до пораките: 1146
20.5.2010 20:35:38   
Bitolcanka
Добра ноќ Јуле, сладок сон. Одмори убаво - утре е нов ден user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1147
20.5.2010 20:39:43   
Bitolcanka
Ќе ти помине Тања, само биди потрпелива - одмарај колку што можеш и мачкај се со маста. Be cool, think pink & everything will be ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1148
20.5.2010 20:48:16   
nadica
ах дури сега читам за тања и јас го имав истиот проблем на двата палци на нозете ама со бетадине и маст ми помогна и помина и сега не носи затворени чевли и патики подобро е со влечки и сандали

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1149
22.5.2010 2:11:17   
Rossana
Zenski samo sto najdov edna prekrasna stranica, da ne vadam citati od nea eve razgledete ja
KLIK TUKA

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ste zadovolni od porodilisteto kade sto se porodivte?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!