|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
4.6.2010 19:20:13   
Палешка РР
Јас сум на МИАФЕСТ user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1526
4.6.2010 19:26:33   
amelbebe
hahhahahhahauser posted image user posted image user posted image za Mia

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1527
4.6.2010 19:31:31   
Martins mom
eeeee posle kolku vreme, vecerva so mm ke izlezime na vecera...samo jas i tojuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1528
4.6.2010 19:35:37   
amelbebe
super ubavo da si pominesuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1529
4.6.2010 19:43:52   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

eeeee posle kolku vreme, vecerva so mm ke izlezime na vecera...samo jas i tojuser posted image user posted image user posted image

Ете напредок во работите драга! Ќе ни недостасуваш тука, но сепак убаво да си поминеш, најубаво, опушти се и уживај...user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1530
4.6.2010 20:43:57   
Rossana

user posted image user posted image user posted image Ubavo da si pominete user posted image user posted image user posted image se raduvam  za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Rossana -- 4.6.2010 20:44:13 >

Непосредна врска до пораките: 1531
4.6.2010 20:51:21   
vezilka RR
Оооо, браво и убаво да си поминете..Пријатна вечер..

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1532
4.6.2010 20:51:23   
Rossana
Gi gledav slikite na facebook na amelbebe, site se mnogu ubavi user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1533
4.6.2010 21:06:28   
Maca25
Положив!!! user posted image user posted image user posted image добив 8, а сакав 10!! ама тоа не е битно сега! Уште еден испит ми останува!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1534
4.6.2010 21:09:29   
Rossana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1535
4.6.2010 21:11:56   
Maca25
хехехее росана ме изнасмеа со сликава!

фала многу! ептен сум среќна и се гледа крајот на моето студирање.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1536
4.6.2010 21:42:11   
Палешка РР
Браво Маца, голем успех е тоа + со мало дете user posted image

Непосредна врска до пораките: 1537
4.6.2010 22:36:48   
Bitolcanka

Супер сограѓанке, се радувам за тебе user posted image Како што кажа и сама еднаш - кога си позитивна се' е убаво, убави работи ти се случуваат, среќна и расположена си и обратно. Практикувај ја таа тактика и секогаш ќе бидеш насмеана. Ај ќе правиме муабет кога ќе се видиме user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1538
4.6.2010 22:39:08   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Положив!!! user posted image user posted image user posted image добив 8, а сакав 10!! ама тоа не е битно сега! Уште еден испит ми останува!

Честитки за испитот Маца, прекрасна вест user posted image user posted image user posted image Трудот секогаш вродува со плод. Уште 1 испит и дипломската работа те дели од посакуваната диплома - целта е на повидок user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1539
4.6.2010 22:47:58   
Bitolcanka
Девојки што има ново? Палешке како помина вчера за полуматурата на тинејџерот? user posted image Имавте многу гости? Ние на времето не славевме полуматура, денешните млади и неа ја слават user posted image Знам дека во Охрид или Струга и четврт матура се слави user posted image Росанче ти како си? Како е Саричка?
Јас и овој ден го поминав турбо - 200/ч. - Од рани зори до квечерина војував - села, град, дома ... Стапалата ми потекоа, не ги чувствував ... Делував толку жалосно, натоварена со ќеси најверојатно, што луѓето сами се нудеа да ми помогнат (човек од автобус ми помагаше со ќесите за да се качам, 1 дечко ми го подаде огледалцето - ми било на седиштето, ми помагаа да дојдам до такси...). Маката ме натера да поминам во близина на домот на 1 моја колешка, па се видовме по долго време... Утре малку повеќе ќе поспијам, порелаксиран ќе ми е денот, а в понеделник пак исто како овие дена...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1540
5.6.2010 0:42:40   
dragana_vane
I eve konecno posle nekolku denovi da vi pisam, na 29.05 se porodiv vo 9 h nautro, imam prekrasna kerkicka, se rodi 3 200g, i se vika Anika. Imav lesen poragaj, za vtoro bilo mnogu polesnouser posted image , ako nekoj se dvoumi, neka ne se misli mnogu.. samo napreduser posted image user posted image user posted image . Anika nane, Vidan nane, a mama i tato se na ringeraja..Hi Hi

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1541
5.6.2010 0:48:35   
nadica
како си драга пријателке? како се снаоѓаш? видан како се однесува со аника? или уште е рано

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 1542
5.6.2010 10:01:31   
amelbebe
so sreka macauser posted image za polozeniot ispit naskoro da castis pa i za diplomata
fala ROSSANAuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1543
5.6.2010 10:06:20   
arh_diz
Bravo Maca vazno si polozila. Uste eden e kako nitu eden ti posakuvam sreka na nego

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1544
5.6.2010 10:33:03   
Martins mom
aaaa...ekstra pominavme snosti...a i dozdot kako naracan ni dojde za romantikauser posted image user posted image user posted image
Ve sakam ringerajki...kolku pozitivna energija ima vo site vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s: Maca user posted image user posted image user posted image za tebe...ajde uste sitno se broi

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1545
5.6.2010 10:44:51   
amelbebe
Martin s mom pak da si go povtoris toa izleguvanje,i ke vidis kolku posrekna ke bides,bez depresii user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1546
5.6.2010 10:45:55   
MamaOhrid
Maca25 честитки за испитот, многу ми е мило, како јас да сум положила. Ајде, крајот се гледа.  user posted image  user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1547
5.6.2010 10:46:30   
Палешка РР
Добро утро мили мои..user posted image
Битолчанка, супер поминавме, само блиските ни беа на гости, ама и тие не се малку user posted image многу џева прават user posted image
Martins mom баш ми е мило што е сега се' во ред user posted image

Непосредна врска до пораките: 1548
5.6.2010 10:51:15   
amelbebe
se rasoni li generacijo user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1549
5.6.2010 10:54:49   
Палешка РР
Едвај генерацијо user posted image МИАФЕСТ траеше до 2,30 user posted image
Како си ти? Како си помина Алтана на полуматура?

Непосредна врска до пораките: 1550
Страница:   <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?