niki -> RE: Муабетчилница:-) (9.6.2010 13:53:44)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 Zaista je teško, jer mi smo bili uvjereni, da sve biče ok. MK i SLO imaju sporazum od 2007 godine za posvajuvenja. Prije da smo slali dokumente od našg CSD v MK, terbala nam je jedna godina ispituvanja, psihološki testovi, socialna anamneza (sve baš sve što treba, da spremiš dokumentacijo). I zatim pročitali puno o međunarodnim posvajuvanja. To je krajna mogučnost za decu za koju ne pronađe se posvojitelja u vlastitoj domovini (u MK to su romska ili vrlo hendikepirana deca). Tako, da sve smo uradili by the book ... i sve išlo super i onda zaustavilo se, bolje da ne kažem gdje, jer još sama uvjek ne mogu da verujem, da je tako ... Osječam se tako glupo, pokušam naučiti makedonski (baš toliko da mogu razbirati jazik), jer djevojčice več govore, čitam sve moguče u vezi sa posvajuvanjem, kako bih mogla biti dobra mamam za djevojčice ali u stvari ljude koji se bave sa time ... tek sad jas sam naučila što je njim važno ... i to niso deca. Ali kakav čovjek bila bi jas, da izdam sebe i sve u što ja verujem, samo da bi dobila tisto što ja najviše želim ... dete. Jednog dana i mene netko če zvati mama. Samo što nisma više uvjerena, da dete če doči iz MK. Агнес, Nothing is over, till it's over. Затоа не се предавај, исчекувањето те убива, неизвесноста те тера да мислиш црно, но на крај можеби се добро ќе заврши. Ова е можеби само една сопка на потот кој треба да го изодите до посакуваната цел.
|
|
|
|