|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
9.6.2010 17:07:21   
Julie1
Јас само да ве поздравам и одам да одморам од жештинава и опуштено да читам се што има на РР. Деновиве имав толку обврски што не успеав да се вклучам често на РР... но сега гледам колку сум пропуштила, интервјуа на 3 драги личности...., нови членови, убава дружба на РР...

Ве гушкам сите и да продолжам да читам се што сум испуштила претходниве денови..

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1651
9.6.2010 20:54:30   
Палешка РР
Има да се изначиташ Јуле, синоќа ептен се забавувавме, хехе user posted image

Јас покрај кај матичната, отседнав малку и кај мајка ми. Кај Миа не е ништо сериозно, ни воспалено грло, ниту некаков наод, само малку мрсулчиња. Добивме капки за нос и сируп. Дека прв пат и давам ја набљудував да не развие алергиска реакција, но не user posted image
Сега е време за кафе, нели?

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1652
9.6.2010 21:29:05   
Bitolcanka
Да, време е за кафе Палешке. Радо би се напила во ваше друштво, но и дечко ми ме чека за кафе-муабет. Го имав "забаталено" овие дена, морам да надохнадам user posted image user posted image user posted image Вечерва ќе си легнам порано (за промена user posted image ), се читаме утре user posted image user posted image user posted image до сите ...

П.С. Се видовте со другарка ми Тереза во Пп денес?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1653
9.6.2010 22:14:36   
tereza
Не се видовме денес со Палешка,кратко ми беше времето плус многу беше топло и гледав побрзо да ја завршам работата и да се вратам назад.Ама наредниот пат сигурно ќе се видимеuser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1654
9.6.2010 22:40:01   
riba79
da prasam i bebica li prestana da ne druzi?ja nema ni pacuvce ni april ili jas sum greska?bas mi falatuser posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1655
9.6.2010 23:29:20   
jovanka
Tocno gi nema ama zatoa imame mnogu novi clenovi user posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 1656
9.6.2010 23:55:20   
Rossana
Eve me i mene. Izgleda uste denes, ili pak se nadevam uste nekolku denovi ke ve podruzam, pa potoa ke napravam edna pauza od 2-3 meseci. Planiravme so mm da go isklucime internetot. Ke mi nedostigate eeej user posted image user posted image user posted image Cel den mislam na toa sto ke pravam bez rr. Nemoj da me zaboravite ok? Ke se oklucuvam ponekogas koga ke imam moznost odkaj majkami. Se nadevam deka ke se smeni planot i nema da go isklucime no samsite se 5%... Ke mi svari nekoj kafe? user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1657
9.6.2010 23:56:35   
Rossana
A kako ste vie? Jas cel den go pominav vo soba zatoa sto bese mnooooooogu zesko a mnogu mi bese dosadno bez kompjuter i TV, cel den nemavme struja od sabajle, i nemavme voda auu se prasuvam kako se ziveelo edno vreme bez struja i voda, jas poludev. imam eden kup sadovi sega ke treba na EVN da gi viknam da mi pomognat so mienjeto

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1658
10.6.2010 0:12:06   
jovanka
Nema kafe rosana eve nesto osvezitelno!
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1659
10.6.2010 0:13:42   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Eve me i mene. Izgleda uste denes, ili pak se nadevam uste nekolku denovi ke ve podruzam, pa potoa ke napravam edna pauza od 2-3 meseci. Planiravme so mm da go isklucime internetot.

jao ne razumijem, zoštouser posted image  pa zašto trebaš napraviti pauza, jas bez interneta kao cvječe bez vodeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1660
10.6.2010 0:16:38   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Секогаш е најтемно пред зората“

Tanja u pravu si, ceo den jas mislim na taa misao i zaista se čustvuvam puno boljeuser posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1661
10.6.2010 0:18:14   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Nema kafe rosana eve nesto osvezitelno!
user posted image

Blagodaram jovanka, mi trebase ova user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

jao ne razumijem, zošto  pa zašto trebaš napraviti pauza, jas bez interneta kao cvječe bez vode

Znam agnes, i jas nemozam bez internet, no mora da bide vaka. Parite sto gi ima zastedeno mm se trosaat, ziveeme sega zasega od negovata plata, pocina svekorot i imavme plus neplanirani troskovi... i... mora da gi napolnime bateriite malku,  malku da se opravat rabotite i ke oklucime pak.

< Поракaта ја уредил Rossana -- 10.6.2010 0:19:45 >

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1662
10.6.2010 1:38:18   
Тања РР
Кај сте бре жени? Си легнавте ли? Сама останавuser posted image

Доказ:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1663
10.6.2010 1:39:35   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Секогаш е најтемно пред зората“

Tanja u pravu si, ceo den jas mislim na taa misao i zaista se čustvuvam puno boljeuser posted image

Мило ми е што си подобро Агнесuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1664
10.6.2010 1:45:43   
Rossana
Jas sum ovde no za kratko, ke odam da spijam user posted image

Непосредна врска до пораките: 1665
10.6.2010 2:08:47   
Палешка РР
Јас тешко дека ќе заспијам вечерва user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1666
10.6.2010 2:12:27   
Тања РР
Мене веќе ми се спие ама Јана нама намера да ми дозволи. Ете ја ме клоца со нозете и ми се смее на глас. Ќе си поседиме ниеuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1667
10.6.2010 10:07:23   
Maca25
се бара надица да каже што направила на испит!!!! ајде пријателке веќе да дипломираме!!! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1668
10.6.2010 22:03:34   
Viktori
леле дечки немам интернет! ми се пишува ми се плаче! Се гребам кај моите на гости сум! само да видам што праите.. ваљда утре ќе имам интернет па ќе ве дружам user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1669
10.6.2010 22:13:30   
nadica

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

се бара надица да каже што направила на испит!!!! ајде пријателке веќе да дипломираме!!! 

user posted image user posted image user posted image еве ме мила ама јас имам уште многу до диплома сепак мрднав од мртва точка
инаку кај нас се многу брзи и експедитивни user posted image user posted image user posted image резултати пред септемвриска сесија проф не била во мк
реков ами ако не сме положиле а асс ми вели па секако си го знаеш само ќе го повториш и на испит user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1670
10.6.2010 23:03:55   
Maca25
еее надица, професориве не играат како сакаат. не знам дали прочита погоре, вчера пишав, оваа мојава проф си го презакажала испитот за една недела порано, а не објавила ништо!!! една моја колешка случајно видела во делот за испити што стои во библиотеката, ама тој е за професори !!! и сега ја одам на испит со половина поминат материјал. не верувам дека ќе положам, ама ако отидам ништо нема па да изгубам (само ќе ги знам прашањата за септември).
држете ми среќа утре!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1671
10.6.2010 23:08:20   
nadica
нема да ја држам туку ја пуштам целата среќа на светов да дојде со тебе на испит

...а што ќе се случи понатаму знае само професорката

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1672
10.6.2010 23:13:49   
agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Znam agnes, i jas nemozam bez internet, no mora da bide vaka. Parite sto gi ima zastedeno mm se trosaat, ziveeme sega zasega od negovata plata, pocina svekorot i imavme plus neplanirani troskovi... i... mora da gi napolnime bateriite malku,  malku da se opravat rabotite i ke oklucime pak.

a takva je situacija user posted image

Непосредна врска до пораките: 1673
10.6.2010 23:34:23   
Martins mom
ќе ни фалиш Роси...но ние верно ќе те чекаме

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1674
10.6.2010 23:34:45   
Martins mom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?