Bitolcanka -> RE: Муабетчилница:-) (4.7.2010 11:12:50)
|
Џабе се "секирав", немаше воопшто таков муабет, само желби - "за свадба и кај вас", кога им честитавме. Во последно време голема паничарка сум, ко се да ми смета [sm=zmeden.gif] зошто ... Фала ви за желбите, ќе биде, само здравје, тоа е најважно [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] За кратко сум, ќе излегувам потоа со саканиот, па на кафе со другарка, соученичка со која не се имам видено 20 години (учевме заедно во забавиште, родени сме на ист ден [sm=smiley1.gif]). Се договараме за на [sm=kava.gif] од пред Нова Година и конечно дојде денот [sm=smiley1.gif] Маца [sm=bravo.gif] што си ослабела - најчесто се слабее кога човек оди на работа. И јас мислам дека имам малку намалено, но не се имам мерено. Утре правам 1 недела откако сум на диета, ќе почекам барем 10 дена или 2 недели да видам подобри резултати [sm=smiley1.gif] Имам слушнато дека од оваа диета се расипуваат забите, чувствувам и јас како да имам кариес, но ќе продолжам - не ме спречува тоа и не ме премислува да се откажам.
|
|
|
|