Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
со оглед на новиот термин, не сум сигурен дека ќе можам бидејќи е последна работна недела пред одмор за мене па имам куп обврски. ветувам само дека ќе се обидам.
Супееееееееер утре се гледаме обавезно маж ми ќе ме донесе обавезно, инаку вчера вечер веќе се видов со Агнес и нејзиниот сопруг и едвај чекам утре да се дружиме пак.Луѓето се закон.Поздрав и дојдете сите кои сакате, без разлика дали тука сте се запишале на списокот или не.Ке биде интересно, верувајте Од 18 до .... пред фонтаната во Парк
RE: Agnes77 доаѓа во Македонија 20.7.2009 23:39:10
Еца
Еве да напишам како си поминавме денес на дружењето.Иако некои беа спречени да дојдат сепак се собравме, Мами Јулие, Боцко и Агнес77, нормално со нашите мали ангелчиња кои убаво се изнатрчаа во парк. Навистина беше убаво, реласкирачка атмосфера, седнавме на кафе, сокче, кој за што беше расположен,се видовме, ја запознаа Агнес и сопругот и само желба наредното дружење да не има во поголем број.
Мене мислам ми е најкриво, зошто бев на првото рингераја дружење и знам дека ке си поминев уште поубаво вечерва. Но Михајло ми се разболе и не успеав да дојдам. Ќе го чекам наредното дружење.
RE: Agnes77 доаѓа во Македонија 21.7.2009 10:42:09
Katuska
колку ми е криво што не дојдов вчера а извинување од мене до сите посебно до тебе ели што не ти се ни јавив дека нема да дојдам. Инаку не дојдов затоа што не се чувствував добро, а подоцна ми беше и уште полошо и ке пукнев од мака што не ве запознав. Поздрав до сите знам дека најубаво сте си поминале и наредниот пат нема да пропуштам, ветувам.
RE: Agnes77 доаѓа во Македонија 21.7.2009 12:35:48
mami
леле баш убаво си поминавме вчера, Агнес е супер и сопругот нејзин нормално...децава што е најваѓно се истрчаа, Мартина си нјаде додворувач Стефан и се налути криво ми е што другите не успеаја да дојдат, се надевам а следното дружење ке не има повеке...
RE: Agnes77 доаѓа во Македонија 21.7.2009 13:16:12
Боцко
одлична дружба имавме. агнес и сопругот се едни ведри, искрени и мили луѓе. да ти е мерак да ги познаваш толку многу ми беше мило што ете се сетиле и за дечињата имаше подароче. за другите рр фаци ич да не спомнувам. супер како и секогаш. мислам дека стефан и мартина може ќе станат и другарчиња ако доволно долго се дружат :-) а мами ќе треба да си го смени никот во белата тетка хаха
RE: Agnes77 доаѓа во Македонија 26.7.2009 17:08:12
agnes77
Jas sum od Slovenija i nadam se, da jednog dana posvojim iz Makedonije. Za sad sam upoznala ovo stvarno ubavo zemljo naučila neke nove zborove i oduševljena sum.
Драги мои дали ги видовте сликите од нашето дружење, навистина убаво беше, затоа чекаме Агнес повторно да ни дојде и пак да се соберем сите на едно убаво дружење
Da i jas gi vidov slikite,i bas mi e krivo sto togas ne bev clen na ovoj prekrasen klub ringeraja,za da se druzevme.No,zatoa pak vas vi bile prekrasno po toa sto go procitav vo tekstot.A inaku Agnes77 ne zivee vo Sk. neli?Dokolku imate povtorna sredba takva,ke mi bide cest da prisustvuvam,dokolku sum vo moznost,se razbira.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.