Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Играте ли игри на Facebook? 15.10.2012 14:27:11
Melanija RR
На 6 до 8 месеци менувам и кога играм играм само една.Моментално The Sims Social
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Играте ли игри на Facebook? 11.3.2013 22:26:56
Calypso
Играм Cityville, ама на Zynga, не на ФБ. Барем не ги замарам пријателите со покани. И да знаете, тие што добивате постојано покани за игри, самите апликации ги праќаат поканите, а не вашите пријатели. Така е поради тоа што апликацијата за играта ги прибира податоците, меѓу другото о пријателите, и секој ден автоматски се праќаат и поканите.
RE: Играте ли игри на Facebook? 11.3.2013 22:31:45
mila28
Ponekogas znam da se zaigram, obicno nekoja slozuvalka ,i daaa poker igram pocesto(ke zaboravev). a igri kako farma, Cityville da brkam level i redovno igram toa ne.
RE: Играте ли игри на Facebook? 11.3.2013 22:31:57
elenak
Сега сум заразена со онаа Criminal Case, и единствено таа ја играм. Порано играв се, па откажав се и реков дека веќе нема да играм ама досадата си го направи своето
Ja igram Mall World t.e. butikot, isto taka ja obozavam Farm Ville ama vo posledno vreme malce ja zapostaviv, Diamond Dash ja igram isto taka, a imam i mnogu drugi zapocnato koi sto so tek na vreme i ne mi se bas interesni :)