Bethany -> RE: Семејни односи (5.9.2013 13:42:40)
|
Како ќе реагирам? Прво мислам дека нема шанси мм да ве доведе во таква ситуација, ама кога би се случило, би се потрудила да му биде прв и последен пат [sm=smiley36.gif] Дефинитивно не би се расплакала, бидејќи кога сум лута, тогаш сум лута, и солзи не ми одат на очите, а посебно не би на неа пружила таквото задоволство, туку што е можно посмирено и поладно со дигната глава ќе му речев дека тој требаше подобро да внимава на него и ќе излезев од собата. Напад е најдобрата одбрана, хехехе. Цел филм си изрежирав во главата... Туку, ти сега со мт насамо да разговараш и да му објасниш како ти се почуствуваа и дека тој те повреди на тој начин и да обрне внимание понатаму како ќе се однесува со тебе и што ќе зборува пред другите, кој и да било. Бидејќи ти, како неговата жена, и како личност имаш право тоа да го бараш од него, а тој би требало да те разбере и да те испочитува. Само мирно, пријателски и без нервози, за да може да си се објасните и разберете и двајцата. Ај се надевам ќе се јавиш со убави вести, дека сте се разбрали [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|