Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колку често се карате со својот партнер? 18.8.2009 13:31:33
Еца
Уште додека бевме во врска тоа беше мое мото, а и сега, но после подолго време вчера се каравме, поточно јас го искарав и го испратив да спие во дневна, и за чудо ме послуша А утрово ми се јави од работа и најнормално, тоа од вчера не го спомнуваме, готово поминало
RE: Колку често се карате со својот партнер? 18.8.2009 13:33:29
Bile
ista prikazna sme i nie ke se ispokarame dobro mislam jas ke se karam a koga ke otide na rabota mi se javuva i kako nisto da ne bilo a jas pak uste luta vikam ama me nauci covekot
RE: Колку често се карате со својот партнер? 26.8.2009 21:08:52
Лејди
Причините поради кои најчесто се расправаме се спротивставените мислења и недоразбирањата. И ако ви се верува средината на секој месец ни е најкритична за расправање, ама околу 13, 14, 15-ти во месецот ние обавезно мора да се поткараме. И лутината не ни трае долго неколку саати и после најмногу на свет си се сакаме
RE: Колку често се карате со својот партнер? 8.9.2009 1:06:06
Natasha5
леле гледам дека караниците не биле само кај нас.И да ви кажам секогаш за глупости до кога вака,и плус се мразам сееси што секогаш попуштам.Секојпат си викам е сега нема да му попуштам и повторно исто.Се мразам што сум таква
RE: Колку често се карате со својот партнер? 16.9.2009 14:46:13
mami
хахахахх ај па ти ..и јас за тоа му се лутам на мојот..јас со една рака го држам Лука си друга правам јадење, а он неможе две работи во исто време да направи..тешко му е
RE: Колку често се карате со својот партнер? 16.9.2009 16:26:03
Maca25
Ние многу ретко се каравме, се додека не се роди Нина. Е сега скоро сите кавги (среќа не се многу чести) се околу детето - кој како ја успивал, како ја ранел, бла бла. Ела нека го видам да ја чува еден цел ден па поле да правиме муабет. А за мењавање пелена јас сум одговорна затоа што он ќе и менува 3 саати и на крај пак мене ќе ме викне. Вчера малата плачеше цела ноќ и тогаш падна ендна гооолема кавга : Зопто јас сум ја нишкала малата додека сум ја успивала ?!?! Ќе полудев начисто!!!!! Само јас го успивам бебето, и јас само си знам како сака она да ја успијам!!! И нели неизбежните кавги за третото лице!!!!
RE: Колку често се карате со својот партнер? 7.10.2009 15:27:54
vezilka RR
уф, кавги..без нив па ќе биде досадно.. Што да праиме сите сме ужасно нервозни и немаме трпение онака полека без галама да си ги кажеме ставовите. Мене најмногу ме нервира кога мажле уморен и изнервиран од работа, па дома ќе се доизнервира од мајка му на крај мене ќе ми се дрецне..е тогаш тогаш толку многу се љутам што цел ден не му правам муабет зошто кога ќе се налутам знам многу лоши работи да кажам. И обично бегам во друга соба оти знам и да си се расплачам од лутина. Иначе знаеме да се расправаме за секојдневни работи заради различни ставови..ама јас тоа не го викам карање, туку моќ на убедување:) Ама обично викаат дека караниците доаѓаат со децата..па ќе видиме..