Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
stvarno cudno kolkui da mi e ubavo uzivam ama bas vo sve ali ima momenti .... da ne svrsam zaso??? a od negova strana sekogas e naj naj mislam sve e vo red ........ ??? zaso taka
Sekogas, no ne sekogas pri penetracija, najcesto mm mora malku povekje da poraboti na slucajot , i moram da kazam deka sega-zasega e dosta agilen Interesno, nekogas e dovolno detalno da mi gi miluva gradite, i- bum! , a nekojpat bogami potrebno e i mnooooogu povekje angazman, zavisi vo kakvo raspolozenie sum zaminala vo krevet
Vo istrazuvanjata pisuvase na prvata strana deka 1 vo 10 dozivuvaat orgazam, a statistikata na ringeraja zabeleza neverojatni 100 % dozivuvanja na vrvot na zadovolstvoto t.n. orgazam
Дај кажете со која поза најдобро се постигнуваат повеќе оргазми позз
Toa e individualno, zavisi od navikite i potrebite na partnerite. Mene najmnogu mi odgovara koga jas sum odgore ili kuceska poza od ednostavna pricina sto taka mm moze da mi go stimulira klitorisot a toa mi e neophodno, kakva G tocka, kakvi matrakuki Inaku, se iznasmeav. Veruvajte, so ogled na toa deka sum blizu 40 i aktivna sum seksualno poslednive 20 godini, da doziveete sekojpat orgazam e utopija. Nekojpat ednostavno imate tolku mnogu misli, ili ne vi se poklopile bas skazalkite so soprugot... Osobeno vo prvite godini od brakot. Klucen moment e da mu kazete deka NE ste doziveale orgazam, no ne kako navreda za negovoto masko ego, tuku kako fakt za zenskata priroda. Nema podobar pat kon seksualno nezadovolstvo i frustracii od glumenje orgazam, a klucen faktor za uspeh e da se opustite maksimalno i da go ispraznite umot. Golem broj zeni tolku se preokupirani so toa kako izgledaat, sto nemaat prostor za nisto drugo . Megjutoa, veruvajte, stom e vo krevet so vas i pokasuva jasni znaci deka e vozbuden- znaci prekrasni ste , mozete da odite na slednoto- opustete se i uzivajte
Vo istrazuvanjata pisuvase na prvata strana deka 1 vo 10 dozivuvaat orgazam, a statistikata na ringeraja zabeleza neverojatni 100 % dozivuvanja na vrvot na zadovolstvoto t.n. orgazam
И јас истото сум го помислила секогаш кога сум ја читала темава
Е па ај јас ќе ви расипам просек, ќе ви ја уништам стотката..јас не секогаш имам оргазам.