Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.7.2009 10:56:40
Mammy
E мојот сопруг сега патува за Загреб, кај неговите..- а јас веќе не смеам да патувам.. па си ја чекам мајка ми..4 дена женско друштво, јас, мама и сестра ми...ќе купуваме за бебушко..
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.7.2009 11:58:10
mami
не си сама, јас сега се скарав со него ама некогаш сериозно ме нервира, и со своите коментари прави да се чувствувам како јас да сум крива што Лука е слабокрвен
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.7.2009 12:02:28
Mammy
Е мами штета..јас мислев ќе имате некоја луда авантуричка на работа.. Инаку за кавгите и лутењето - порано бев ептен љутка..и на крај заклучив, времето ќе го поминувам во убави нешта и затоа лутината ми трае 5 до 10 минути..и после правиме се да биде ок...
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 9.7.2009 12:23:15
Katuska
Мами не се нервирај се ке се среди и не се лути одма.Бидејки он очекува сега кога ке си дојдеш дома да бидеш лута, е баш напротив, глуми лудило дека не си, ке видиш колку ке се изненади и он а богами и ти од таа постапка.Испробано е и делува.