misticia -> RE: Што ве прави тажни? (4.1.2011 17:26:11)
|
Многу работи ме прават тажна, деца на улица голи и боси, мајки кои ги влечкаат со нив за да просат ама најмногу ме прави тажна што не можев да го дојам син ми мило ми е што немаш вистински проблеми :) ќе помине и со адаптирано млеко и ќе те сака најмногу на светот, и јас така бев тажна за првата ќерка, втората ја дојам добро поминав и со двете нека се живи и здрави :) negla mene me rastazuva toa sto svekrvata i svekorot ne me sakaat kako snaa iako jas gi sakam kako moi roditeli i me pravi tazna toa sto do mart mora da cekam da zabremenam oti togas treba da gi pravam poslednite analizi za klamidija за второво брзо ќе дојде не се секирај, а за првиов проблем да ме видеше мене пред 4 години подароци и купував за да ме сака, не одеше, кога викаше по мм бев на нејзина страна - не одеше, се преправав дека се што ќе купи ми се допаѓа - ништо не одеше - и после се станав не како неџла туку како ферхунде се измножив со нула денес симона ми вика мамо ти не го сакаш татенце, така го лажеш туку го гушкаш - мене деде ми кажа - дури ни тоа не ме прави тажна пред Божиќ, ич не се замарам не бидете тажни пред Божиќ, помогнете кај што можете другото не е во наши раце и да уживаме во празниците
|
|
|
|