mamicka77
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe ELENA 27 pred 10 dena gi napraviv dvete intervencii znaci histeroskopija so laparskopija na klinika , nemav dijagnoza nekoja znaci samo proverka bidejki mi baraa od fondot, eve deneska bev da si ja zemam otpusnata lista i plativ samo 1700 denari, a samo za histeroskopija e pomalku mi se cini od 500-700 denari so plavo kartnoce, mi gi napravi d-r Vladimir Trajkovski i e odlicen doktor, USLOVITE SE ODLICNI, KE TE ZADRZAT SAMO DENTA NEKOLKU SAATI I SI ODIS DOMA popladne okolu 17 casot BIDEJKI PRAVIS SAMO HISTEROSKOPIJA, a vo remedika se mnogu skapi cenite , veruvaj nema potreba od tolkavi trosoci, , a intervencijata e ista kade i da ja pravis, se pravi so prethodno zakazuvanje, ti treba bolnicki upat, pap test, krna grupa, tamu ke ti napravat krvna slika koga ke otvaras istorija odnosno koga ke te pripremaat za priem vo bolnica itn, mene mi napravija priem 3-4 dena pred operacijata, bese cetvrtok, a operacijata vo ponedelnik, znaci administrativno se se sreduva a, vo ponedelnikot sabajle samo si dojdov i nekade okolu 9 casot me zemaa i so celosna anesteztija mi ja napravija, nisto strasno, drugiot den mozes normano da funkcioniras , normalno blagi bolki sepak e cepkano vnatre, nisto strasno, mnogu se fini, personalot e super, ne se trosi, od iskustvo ti kazuvam, pisi mi ako nesto ti e nejasno za sto bilo I moite pregledi bea nesto vo remedika, nesto na klinika, ama toa nema vrska, znaci histeroskopija se pravi od 7-11 den od ciklusot, mora da vnimavas, zatoa zakazi si na vreme abe sto zboruvate za ovie ceni jas 2009g se pravev laporaskopija i histeroskopija vo remedika se laserski plativ 1000evra ramno i seuste mislam deka e tolku eve pak mi se pojavi cistata i pak treba da se pravam ali ne prifakam sega bidejki ne mozam jas sekoja 3 4 god da davam tolku mnogu pari i da me busat sekoja 4 god.A vo drzavna kako e laserski ili so rez od karj na kraj ,jas vo 2009g koga se pravev prasav si pravev se vo remedika bidejki se si tamu pravev i pregledi i ispituvanja se ,a prasav bas i vo drzavna mi rekoa so rez od kraj na kraj.
(Одговор на членот @bebe)
|