RE: Интимна депилација (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Убавина и мода

Порака

mila28 -> RE: Интимна депилација (16.9.2011 15:32:56)

Calypso ти благодарам [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] еве баш сега на youtube гледам и сложено ми е многу хахах како би се издепилирала доле со огледало, меѓутоа имам чуство дека ќе се намачкам со пастава и после нема да соберам сила никако да ја повлечам лентата[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Можеби понатака кога ќе се породам..сега за сега полесно е во козметички салон. А и јас сењ депилираам со топол восок з аедна употреба..помала е болката одколку со ладен.

kremco -> RE: Интимна депилација (16.9.2011 16:20:12)

Fala mnogu za odgovorot vo vrska so sekernata pasta[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sto bi pravela jas bez vas,,,Obavezno kje ja napravam stom kje mi porasnat vlaknata..

kikicka -> RE: Интимна депилација (16.9.2011 16:47:46)

auuu nemoj so laden dane si pomislila osven ako ne sakash da bides cela crvena,jas se imam taka pominata pa posle kako tepana bev :D

Snowhite RR -> RE: Интимна депилација (18.9.2011 10:15:03)

Баш ги растев сега влакната за да закажам депилација, ама најверојатно ќе пробам прво со шеќернава паста, вака не ми изгледа многу сложено, гледав на youtube, па ќе пробам деновиве и ќе пишам како сум поминала

caciana -> RE: Интимна депилација (2.12.2014 21:13:22)

Da se depiliram vo tie delovi hehhe, odam inaku kaj mojata komsivka taa ima kozmeticki salon. E sea imam golem problem taa me depilra so topol vosok, a mene premnogu mi pukaat kapilari i posle toa ima crvenilo okolu 3 dena. Problemot mi e vo toa sto posle depilacija mi se pojavuvaat mnogu podkozni vlakna i mozolcinja . Komsivkava vika deka takva mi e kozata, a jas mislam deka nesto ne e vo red ili so vosokot ili so nejziniot nacin na depilacija.
Edna drugarka mi kaza deka posle depilacija treba da stavam alkohol..posto komsivkava stava kanturovo maslo. I jas si odam doma pap alkohol ..dusata mi izgore [sm=smiley13.gif]. I bruncinjata pak se pojavija [sm=zmeden.gif] Kakov vosok da koristam i kaj da odam??? [sm=zz_help.gif][sm=zz_hot.gif]

scared RR -> RE: Интимна депилација (2.12.2014 21:52:52)

Не се депилирам, , порано се депилирав сега не, само со бикче се средувам кога имам потреба [sm=smiley1.gif]

Malecka23 -> RE: Интимна депилација (3.12.2014 8:24:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: caciana

Da se depiliram vo tie delovi hehhe, odam inaku kaj mojata komsivka taa ima kozmeticki salon. E sea imam golem problem taa me depilra so topol vosok, a mene premnogu mi pukaat kapilari i posle toa ima crvenilo okolu 3 dena. Problemot mi e vo toa sto posle depilacija mi se pojavuvaat mnogu podkozni vlakna i mozolcinja . Komsivkava vika deka takva mi e kozata, a jas mislam deka nesto ne e vo red ili so vosokot ili so nejziniot nacin na depilacija.
Edna drugarka mi kaza deka posle depilacija treba da stavam alkohol..posto komsivkava stava kanturovo maslo. I jas si odam doma pap alkohol ..dusata mi izgore [sm=smiley13.gif]. I bruncinjata pak se pojavija [sm=zmeden.gif] Kakov vosok da koristam i kaj da odam??? [sm=zz_help.gif][sm=zz_hot.gif]

JAs go imam istiot problem.Duri mi se pojavuvaat potkozni ama ogromni sto mi gnojat.Spas vidov koga ja smeniv kozmeticarkata.Ova sega sto me depilira so topol vosok mi stava ama bas debel sloj i taka me depilira.Gi vadi naednas vlaknata i ne mi se pravat potkozni.Za crvenilo sekogas go ima posto e topol vosokot.POsle depilacija obavezno se mackam so mast od neven i ja smiruva kozata.Isto taka i posle sekoe tusiranje se mackam tamu dolu mn so neven ama bas da bide mrsnicko[sm=smiley36.gif]I taka vidov spas.Inaku prethodno so placki mi bese sekoe idenje i posle depilacija

Snowhite RR -> RE: Интимна депилација (3.12.2014 9:09:08)

Мене ми се јавуваат подкожни од електричниот депилатор и јас затоа почнав да одам на депилација. Инаку, пред тоа за да се изгубат подкожните од време на време се поминував со бикче.
Јас сум задоволна од депилацијата со восок, е сега јас комбинирам, кога не можам да закажам, се депиларам дома со депилатор

caciana -> RE: Интимна депилација (3.12.2014 13:48:54)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

JAs go imam istiot problem.Duri mi se pojavuvaat potkozni ama ogromni sto mi gnojat.Spas vidov koga ja smeniv kozmeticarkata.Ova sega sto me depilira so topol vosok mi stava ama bas debel sloj i taka me depilira.Gi vadi naednas vlaknata i ne mi se pravat potkozni.Za crvenilo sekogas go ima posto e topol vosokot.POsle depilacija obavezno se mackam so mast od neven i ja smiruva kozata.Isto taka i posle sekoe tusiranje se mackam tamu dolu mn so neven ama bas da bide mrsnicko[sm=smiley36.gif]I taka vidov spas.Inaku prethodno so placki mi bese sekoe idenje i posle depilacija

Znaci sepak malecka ke treba da ja smenam depilatorkata, mast od neven ne sum koristela ke ja baram i nea [sm=smiley1.gif].. Posto da i mene mi se pjavuvaat takvi bruncinja i nekoi od niv mi stojat podolg period .Fala [sm=smiley27.gif] Ke ja probam masta od neven obavezno [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]