Yummy Mammy -> RE: Труднички бисери (11.7.2013 11:10:00)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen Бисер баш сега некој во моментот не ми текнува...ама колку се здткувам тоа е чудо едно, и зборовите мислиш назачки ги читам. Страшно....во живот сум немала такви проблеми. Lele, i jas isto, mi se mesaat zborovite vo usta, ko neobrazovana nekoja sum [sm=smiley36.gif] I inace jas mnogu zaboravam, ama bas kako vetruska, od edno uvo vleglo od drugo izleglo. Pred edna nedela zaboraviv deka ni se dojdeni sefovite od Madjarska, denta se vidov so niv i trebase da odime na vecera. Me barase kolegata porucekta, i go vidov telefonot sto e najtragicno ama ni na kraj pamet za sto me bara, si vikam, ke mu se javam pokasno. Si iskocivme so decava, si se iznaigravme nadvor, gi banjav, gi legnav, i koga sednav sama vo 22:00 vecerta mi tekna deka jas ustvari vecerva trebase da bidam na delovna vecera [sm=zmeden.gif] Si legnav taka so griza na sovest, i utredenta idam poparena na rabota (sreka direktorite ne bea tamu) i im se izvinuvam na kolegata i koleskata i im kazuvam, vaka i vaka, ne znam sto mi se sluci, ama jas totalno zaboraviv, duri vecerta mi tekna. A oni mi vikaat: pa dobro de, ni prati poraka okolu 21:00 deka nema da mozes da stignes. [sm=zmeden.gif] I jas uste tolku zbunka [sm=zmeden.gif] poraka sum pratila?! nesvesno?! Znaci ne znam sto mi se desilo denta, imam crna dupka u memorija za toj den, da ne bev nadvor so decata seriozno ke pomislev deka sum bila izdrogirana ili nesto [sm=zmeden.gif] Za sramota!
|
|
|
|