Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 19.5.2010 17:42:23
Палешка РР
Леле кога видов се запрепастив..темава е отворена 500 пати во два дена... Ете како се привлекувале читатели, отвори тема за свеки и одма ќе се нацртаат 300 жени
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 14:35:56
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
sto ti e moderna sveki razgolena
iii bravo Nadica Retko nekoj da se osmeli na temava slika da stavi. ahaa se gledaat hrabrite hehe na ostanatite mozebi im e strav od svekrvite a? se salam znaete neli
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 14:44:31
Martins mom
Mojata koga i ja pokazav na kompjuter slikata, izrazi zelba da stavam uste edna slika od nea (da ja gleda vujna i vo Svedska ) Pa zatoa sveki : Your wish is my comand !!! Poveli
Na ovaa najmnogu se benisuvala
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 15:15:31
Martins mom
epa mlado izgleda, normalno...si ja gledam, si ja cuvam, si ja pazam inaku 49 godini e, krckalce a umstvenata starost ne mozam da i ja odredam bas(moja procenka megju 6 i 8 godini)
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 15:18:39
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
epa mlado izgleda, normalno...si ja gledam, si ja cuvam, si ja pazam inaku 49 godini e, krckalce a umstvenata starost ne mozam da i ja odredam bas(moja procenka megju 6 i 8 godini)
lele me iznasmea vikas 49god e,jas pa mislev 59,postaro izgleda tuku toa tipicno e za tie od nejziniot kraj a
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 15:19:28
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
мене ми е жал да ја ставам тука.... ама затоа редовно си гледам сеир
zosto be viktori ti e zal...nie ovde gi stavame zasto se gordeeme so niv, zatoa sto smetame deka se posebni i edinstveni... aaaa..ti pogresno si ja svatila temata
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 15:50:11
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
мене ми е жал да ја ставам тука.... ама затоа редовно си гледам сеир
zosto be viktori ti e zal...nie ovde gi stavame zasto se gordeeme so niv, zatoa sto smetame deka se posebni i edinstveni... aaaa..ti pogresno si ja svatila temata
потпишувам за: посебни и единствени такви красотии не се раѓаат
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 20:30:56
Rossana
Aaaa epa pomlada e od mojata i toa mnogu. Mojata e 58
RE: Слики од нејзиното височество - свеки! 7.6.2010 21:37:18
Martins mom
Neka ni se zivi i zdravi...pomina so nea losoto (mislam taa si e ista, ama jas ja gledam na poinakov nacin) Sega mi sluzi kako lek, posto imam nizok pritisok koga drasticno mi pagja pritisokot, sleguvam i ja baram nea...i op ete ti 120 so 80 Mi go kreva vednas...lek sto deluva 100%