Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 8.3.2011 13:34:54
Julie1
Сакате да се запознаме или веќе се знаеме и нетрпеливо очекувате повторно да се видиме? Впишете се на списокот и поминете си супер на новата Рингераја дружба.
Ден: Сабота (26.03.2011) Време: 12 часот Локација: Игротека Волшебното царство (во населба Козле)
Активности:
Запознавање со специјалниот гостин на дружбата Арх_диз (нема да ми замерат останатите Рингерајки :))
Забавна програма за Рингерајчиња
Дување на 2 свеќички од Роденденската Рингераја торта
Донирање на играчки, облека и останати работи кои веќе не ги користите до Црвениот крст, кој потоа ќе ги распредели во загрозените семејства и во домовите на деца без родителска грижа
Многу смеа, игра, забава и реални разговори
Списокот од овој момент е отворен за сите расположени за дружење... Се впишувам јас, повелете Ваш е редот...
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 8.3.2011 13:41:02
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Сакате да се запознаме или веќе се знаеме и нетрпеливо очекувате повторно да се видиме? Впишете се на списокот и поминете си супер на новата Рингераја дружба.
Ден: Сабота (26.03.2011) Време: 12 часот Локација: Игротека Волшебното царство (во населба Козле)
Активности:
Запознавање со специјалниот гостин на дружбата Арх_диз (нема да ми замерат останатите Рингерајки :))
Забавна програма за Рингерајчиња
Дување на 2 свеќички од Роденденската Рингераја торта
Донирање на играчки, облека и останати работи кои веќе не ги користите до Црвениот крст, кој потоа ќе ги распредели во загрозените семејства и во домовите на деца без родителска грижа
Многу смеа, игра, забава и реални разговори
Списокот од овој момент е отворен за сите расположени за дружење... Се впишувам јас, повелете Ваш е редот...
1. Julie 2. Виктори 3. Беатрис 4. Натушка 5. Арх_диз (во скопје сега за сега!) 6.Џесика 7.Маца25
Едвај чекам да се видиме!!! си земав слобода си ги допишав Беатрис и Натушка! Први шетаџики сме си ние!
< Поракaта ја уредил Џесика -- 8.3.2011 13:55:06 >
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 8.3.2011 14:29:04
Olivia
Moze li druzba bez mene be zenski, jas doagam pa so saka neka bide taman ke pominat ovie 2 nedeli "inkubacija" i spremna sum da ve vidam site edvaj cekam , posebno sum srekna sto ni doaga arh_diz
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 8.3.2011 22:55:48
ucitelkata
сега видов дека организирате нешто.. јас би сакала да дојдам ама пошто сум нова на форумов не знам дали ова важи за сите и дали е само дружење или..???
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 8.3.2011 23:00:34
Maca25
Сите дружби на РР се за сите членови, нивните деца, мажи, дечковци, сестри, братучетки....
Како што можеш да прочиташ во првиот пост на Јулие, оваа дружба е посебна затоа што нашата арх_диз ни доаѓа од Москва да не посети, а воедно ќе го прославиме и роденденот на Рингераја. Исто така ќе има и хуманитарен дел оваа средба, со Црвениот Крст, каде присутните можат да донираат играчки, облека и останато за домовите за деца без родители како и за сиромашните.
Учителке те ставам во списокот!
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 8.3.2011 23:01:47 >
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 9.3.2011 12:58:40
tinush
Здраво мои дами. Леле колку ми се насобраа работи алишта од слабите денови понешто од моминските и малку од трудничките. Се за донирање, може? Ако ме послужи времето и превозот да дојдам од Те ќе се видиме. Поздрав
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 9.3.2011 13:14:52
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: tinush
Здраво мои дами. Леле колку ми се насобраа работи алишта од слабите денови понешто од моминските и малку од трудничките. Се за донирање, може? Ако ме послужи времето и превозот да дојдам од Те ќе се видиме. Поздрав
tinush те ставам на список. Зашто не кажуваш дека имаме уште една Рингерајка од Тетово. Сакам да се запознаеме ајде еве каде е Тетово за половина час си тука
1. Julie 2. Виктори 3. Беатрис 4. Натушка 5. Арх_диз (во скопје сега за сега!) 6. Џесика 7. Маца25 8. Оливиа 9. деним 10. маринка80 11. учителката 12. мамичка_26 13. AnnaMolly 14. Tinush