Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.11.2013 13:23:55
jasminagorjandejan
LELE dENESKA MI E 28 DEN I TAKA OTIDOV DO apteka za sinceto nekoj sirup za imunitet da mu zemam I SI REKOV DAJTE MI GO naeftiniot TEST ZA BREMENOST,GO NARAVIV OKOLU DESET CASOT I EVE EDNA MALA VTORA BLEDA LINIJA,ne mi se veruva uste i trk pak po uste eden test na sure ceck i eve pak se pojavi vtora bleda linija uste ne mi se veruva .....
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.11.2013 18:12:20
jasminagorjandejan
i da vi kazam mnogu sam srekna posle 4 tiri godini kako go imav prvoto se resivme za vtoro eve nekolku meseci se obiduvavme i nisto ama eve bidna rabota .
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.11.2013 15:51:47
ana mari
inace sakam da ve prasam so mislite za ovaa stranica dali kazuva tocno koga ni se plodni denovi... jas eve ovoj mesec probuvam pa ke vidim dali ke mi dojde vo noemvri
Модератор:забранети се надворешни линкови
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.11.2013 23:19:49 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.11.2013 22:38:29
Melanija RR
ana mari не се дозволени надворешни линкови ,доколку сакаш нешто да споделиш напиши го изворот. Инаку твојот линк е всушност пост во денес отворена тема и се наоѓа ТУКА= Места/градови/ цркви како помош за забременување Ти благодарам што го сподели со нас
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.11.2013 9:20:40
Milicka 30
Девојки јас вчера правев 2 инсеминација и се надевам ќе биде успешна овојпат. Сега одмарам и едвај чекам да поминат 14 дена да направам тест за бременост..незнам како ке издржам до 27 . Држете ми среќаа
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.11.2013 10:51:04 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.11.2013 10:55:33
Melanija RR
Sandra Ro се изгуби,како си ,има ли ново?
cancro , sky diver , lanicka30 , Maja06
Sandra Ro /6 ноември Vesna I /23 ноември anamari /23 ноември Milicka 30 /27ноември MademoiselleNina /28 ноември Hopeful /30 ноември blond /6 декември
================= Последни трудници Mila1 Daci96 vezilka RR kate18 bebence19 petra27 u sonc90 jasmina81 lady bug kuklicka jasminagorjandejan
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 16.11.2013 14:25:19 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.11.2013 11:57:38
ana mari
milicka 30 ti drzime sreka ajde se nadevame ke ima novko................ i ja edvaj cekam da dojde 23 denot koga treba da dobijam ova mi e prv mesec kako se obiduvame da ostanam trudna pa ke vidime dali sme dobile bingo odma od prv pat sto ne veruvam ...... kako so vikaat postarite treba malku da se pomacis
< Поракaта ја уредил ana mari -- 14.11.2013 11:58:30 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.11.2013 13:10:27
Milicka 30
evame ke ima novko................ i ja edvaj cekam da dojde 23 denot koga treba da dobijam ova mi e prv mesec kako se obiduvame da ostanam trudna pa ke vidime dali sme dobile bingo odma od prv pat sto ne veruvam ...... kako so vikaat postarite treba malku da se pomacis
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.11.2013 13:18:51
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ana mari
milicka 30 ti drzime sreka ajde se nadevame ke ima novko................ i ja edvaj cekam da dojde 23 denot koga treba da dobijam ova mi e prv mesec kako se obiduvame da ostanam trudna pa ke vidime dali sme dobile bingo odma od prv pat sto ne veruvam ...... kako so vikaat postarite treba malku da se pomacis
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.11.2013 14:23:05
Hopeful RR
Нина, и јас направив инсеминација на 15 ноември, трета по ред, ама тест би правела на 30, што подалеку Дај Боже и двете да си видиме , ќе си бидеме другарки
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.