|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Полнета скуша

Автор:
Редакција Рингераја

Печена во рерна



Подготовка

Исецкајте ги лукот и кромидот и испржете ги. Потоа додадете ги исечканите шампињони и магдонос. Кога ќе се излади додадете 1 лажица презла. Исчистените риби посолете ги и наполнете ги со подготвениот фил. Врзете ги рибите со кујнски конец и печете на 200 степени. Во текот на печењето завртете ја рибата.

Време на подготовка од: 60
Време на подготовка до: 90
Број на лица: 3
Kомплицираност: 3

Состав

3 парчиња скуша, околу 1 кгр.
1 лажица презла
3-4 шампињони
1 главица кромид
2 чешниња лук
магдонос
сол
лимон



Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?