|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Zucchini pie(пита од тиквички)

Автор:
Редакција Рингераја

@hranaireceptii ви препорачуваат



Подготовка

Прво се рендаат тиквичките и се префрлаат во друг сад за да се тргне течноста. Се додава сол па се размешува. Потоа се додаваат три јајца заедно со бибер и мелениот лук. Убаво се меша целата смеса. Се става во плех за торти и се додаваат сецкани домати на кругчиња. Го рендаме кашкавалот и го редиме над питата. Се пече 25-30 мин на 180 степени. Follow hranaireceptii na Instagram

Време на подготовка од: 50
Време на подготовка до: 70
Kомплицираност: 3

Состав

3 тиквички
2 домати
копар
една чаша брашно
овчи кашкавал
сол
бибер
мелен лук
3 јајца



Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?