|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Јајца во срце од виршла

Автор:
Редакција Рингераја

Интересен и примамлив оброк за Вашите деца. Обидете се, сигурно ќе јадат.



Подготовка

1. Виршлите пресечете ги по должина, но не до крај. 2. Спојте ги краевите со чечкалица, во форма на срце 3. Вака подготвените виршли ставете ги во тава за печење, во која претходно ставивте масло. 4 Скршете по едно јајце во секое срце Ставете ги во рерна да се печат. КОга се печени, внимателно извадете ги чечкалиците.

Време на подготовка од: 15
Време на подготовка до: 20
Kомплицираност: 1

Состав

Јајца
Виршли
сол
вегета
масло



Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?