|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Полнети јајца

Автор:
Pepelaska *

Pepelaska RR Ви препорачува како да ги искористите останатите Велигденски јајца



Подготовка

Јајцата ги сечиме на пола. Ги вадиме жолчките и ги пасираме со мајонезот , павлаката и сосема малку сенф.Може и во блендер.Потоа ги полниме белките и одозгора им рендаме кашкавал.

Време на подготовка од: 20
Време на подготовка до: 25
Број на лица: 2
Kомплицираност: 2

Состав

5 јајца
мајонез
павлака
сенф
сол
кашкавал



Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?