за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Дали ви се случило да... "Дигнете рачна" сред сехуален чин? Едноставно да престанете, или ви се оди во вц па стопирате за некој момент и потоа пак продолжувате?
А имам и две пријателки што го прават тоа од различни причини-едната дига рачна за да оди да мочка а другата престануваат бидејќи партнерот осеќа дека е време за ејакулација па за да ја одложат, односно за да трае пак и подолго сехот престануваат за неколку минути.
Е сега вториов случај иако е почуден пак е одлука на двајцата партнери но првиот случај каде што дамата оди да мочка на партнерот и не му е баш сеедно.И испаѓаат после сехуални проблеми.
Што мислат другите за ова?
17.09.2009, 08:27
Палешка РР
7505
Леле, каква тема
17.09.2009, 08:39
mami
8680
ухууууу па не ми се случило досега..колку што ме држи памтењево...а и не верувам дека сред работа ке му кажам- чек, да одам да мочкам нема шанси
17.09.2009, 09:52
niki
4299
Kolku ljudi tolku cudi. Ova so mockanjevo mi e nesvatlivo nikogas takva potreba ne sum imala sred sex. A vtorovo ni se slucuvalo da prestaneme so sekakvo dvizenje samo gusnati da se baknuvame i da prodolzime po nekoja minuta no toa ne go smetam za prekin bidejki ne sme se odvojuvale.
17.09.2009, 09:59
mother 29
4405
abe ova www.ringeraja.com.ml li e ili suma go utnala forumot?:)))))))))) prof od kade takvi besni temi vo 10 sabajle?
17.09.2009, 10:02
profesorica
5709
па пишува погоре дека некои мои другарки го применуваат тоа дигање рачна па ме интересира дали се само они во прашање или постојат и други хаха...што тоа го прават.
17.09.2009, 13:46
Natasha5
830
не не никогаш не ми се случило такво нешто а искрено и не сакам да ми се случи
17.09.2009, 14:04
Enika
1480
abe kakvo mockanje ja na joga koga sum i da mi se moca za veme na vezbanje mi se gubi a ne za vreme na sex..nema prekini a bashka toa mi e mn ghlupo cej da mocam mn bezveze barem mene ne mi se desilo ne mi ni doaga da mocam sred sex iako mi se mocalo pred:Da za ova vtoroto...e dobro de neka svrshi...pa moze da se produzi so dr rab a i nokta ili denot e pred nas ke pocneme pak za nekoja minutka
17.09.2009, 14:18
Mam81
33
па јас сакам да трае и да трае, па така мора се контролира човекот иначе тешко него хехе
18.09.2009, 00:30
nadica
4381
и тоа ли го има сред секс да се оди во wc
ми се нема случено и искрено се надевам дека нема да ми се случи