за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Рингераја продолжува заедно со нашите пријатели да биде дел од животот на дечињата од домот 11. Октомври. Рингераја во соработка со „Ксантика“ подготвува бесплатни забавни и едукативни вежби за дечињата од домот за деца без родителска грижа „11. Октомври“. На 10. Јуни ќе го посетиме домот „11. Октомври“, ќе се подружиме со дечињата и ќе ги запознаеме со нашите пријатели од „Ксантика“. Во следниот период дечињата ќе имаат можност да се забавуваат и едуцираат бесплатно со програмата која професионално и специјално за нив ја подготвија нашите соработници од „Ксантика“. КЛИК
< Поракaта ја уредил Julie -- 3.6.2010 15:59:11 >
03.06.2010, 17:15
agnes77
1959
super, vau čestitki za RR, kako puno se brine za deca bez roditelji
03.06.2010, 17:23
Палешка РР
7505
Браво за РР и за нејзиното присуство секаде каде што е најпотребно!!!
03.06.2010, 18:58
Тања РР
2029
Леле многу се израдував. Браво
03.06.2010, 22:37
Bitolcanka
2461
за нашата РР која постојано се грижи за оние на кои им се најпотребни: љубов, топлина, внимание
04.06.2010, 14:51
jovanka
1745
Odlicno i se nadevam sorabotkata ke trae podolg vremenski period za da mozat blagodetite od jogata da gi pocuvstvuvaat decinjata.
09.06.2010, 17:33
Julie1
2354
Утре заедно со Ксантика ке бидеме во 12 часот во домот 11 Октомври.. Доколку сте слободни и мате желба да се сретнете со дечињата исконтактирајте ме по пп да се договориме заедно да одиме....