за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Пролет секогаш ме асоцира на почеток на љубов, на заљубеност..пеперутки во стомак, неизвесност, летање во облаци, сонување со отворени очи..
Летото повеќе на авантура, на страст, но и на слобода..
Во есен, иако како сезона ми е меланхолична, ми се имаат случувано убави работи...потсмирување на летните страсти и интензивирање на чувства..
А зимата ме асоцира на водење љубов во мека и топла постела со мнооогу емоции...со чувство на изолираност од целиот свет и потполно предавање еден на друг.. а вас?
16.12.2009, 12:52
delfinka
416
za mene sekoe godisno vreme e ubavo za ljubovta! na prolet se budi se pa i opustenosta kaj site luge,leto e zesko pa od zeskoto moze i goli da si setate po doma,esen zaladuva i treba püoveke toplina a za zima da ne komentiram-vednas vo krevet so guski,topli pregratki i zaednicko zagrevanje!
16.12.2009, 13:38
penelopa
3419
Za ljubov ne se važno godišnoto vreme, može da se sluči togaš koga najmalku se očekuva...da letoto nekako poveke asocira na avantura,a zimata ladno pa treba nekoj za da ne zagree...neznam...nema pravla
16.12.2009, 13:40
arh_diz
7198
Nema pravila moze da se sluci koga najmalku se nadevame. Kaj mene licno ljubov sekogas se slucuvase vo Maj-Juni
16.12.2009, 13:47
Enika
1480
Ма ако си заљубен и ти цвета во љубота цела година ке биде розева..без разлика на годишните времиња...разликата е во тоа што узиваме во различна позадина...зиме на снег, лето на море, езеро, пролет на полјана некоја со милион цветчиња околу... само да има љубов
16.12.2009, 13:49
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika
Ма ако си заљубен и ти цвета во љубота цела година ке биде розева..без разлика на годишните времиња...разликата е во тоа што узиваме во различна позадина...зиме на снег, лето на море, езеро, пролет на полјана некоја со милион цветчиња околу... само да има љубов
potisuvam
29.12.2009, 10:12
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika
потпис, баш така е!!!
29.12.2009, 10:43
Enika
1480
Ова зиме на снег со климава наш баш и не е так..ама ај да замислиме дека има снег...а надвор сонце сија
29.12.2009, 10:45
profesorica
5709
добре пред некој ден беше така, дома парно надвор врне, романтика, сијалички светкаат, совршена атмосфера
29.12.2009, 10:48
Enika
1480
Е тоа да....иако ние прв трчкавме на снегот..уствари ја трчкав он сликаше а после си се греевме