cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Апарат за готвење на пареа

clock-img

12.03.2013, 10:19

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Готвењето на пареа ги задржува сите хранливи состојки и витамини во храната а истотака е здраво, практично и едноставно бидејќи готвите неколку јадење истовремено. Дали во Вашата кујна имате ваков апарат и што се приготвувате во него user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

12.03.2013, 10:25

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Јас сум слушнала за вакво нешто ама во помала варијанта и била практична за приготвување на мали детски оброци.Дека го купувале некаде во странство.
Ова од слушање ,но како производ звучи топ.
Баш ме интересира нешто повеќе user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.03.2013, 10:28

clock-img

mila28

pencil-img

1052

Nemam seuste no vo skoro vreme ke kupam, mnogu e prekticno i pozdravo otkolku da se pece,przi, vari. Luci toa na slikata e kako tvoeto??

Your children will become what you are; so be what you want them to be

clock-img

12.03.2013, 10:33

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

Luci a dali go koristis i kako si zadovolna?

clock-img

12.03.2013, 11:44

clock-img

niki

pencil-img

4299

nie dobivme na poklon na svadba no ne mozev da go mknam tuka i i go ostaviv na sveki
ne znam dali go koristi ili mi go cuva

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

12.03.2013, 11:46

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

И јас немам, ама ете би било супер да имам, далеку поздаво да се припрема храна, а ми се чини и поедноставно некако.
Знаете ли , колку се цените на апаративе?

clock-img

12.03.2013, 11:57

clock-img

anaana

pencil-img

1126

i jas sakam da si kupam ama ne znam dali vredi
bidejki ne se eftini bas :))

clock-img

12.03.2013, 15:01

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Просек околу 2000 денари, а јас мојот го добив за свадба. Сефте ќе му праам денес па ќе видиме како што

Рани куче да те лае!!!

clock-img

12.03.2013, 16:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Pa dobro toa i ne e tolku mnogu, so ogled deka kupuvas za podolgo vreme da si imas. Samo e prasanje i navika kolku ke steknam da gotvam so nego... user posted image

clock-img

12.03.2013, 16:42

clock-img

anaana

pencil-img

1126

auuu pa jas mislev e poskapo

clock-img

12.03.2013, 19:37

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Одамна се мислам да купам вакви, ама се мислам деа не сме навикнати на ваков тип на готвење и нема да ги користимеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

12.03.2013, 19:40

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Не е скапо ,а каде го има?Ова посебно за деца ама ова не е тоа што јас мислев ама врши работа

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.03.2013, 19:41

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Не е скапо ,а каде го има?Ова посебно за деца ама ова не е тоа што јас мислев ама врши работа

clock-img

12.03.2013, 19:49

clock-img

anaana

pencil-img

1126

a be imase na promocija vo neptun pred nekoj mesec od philips bese ama kostase nekoj 12000den...
ama sega ne mozam da go najdam
ne mi teknuva kako izgledase
http://www.philips.co.uk/e/airfryer/home.html#educate_fast
vaka nekako verojatno. ama sega ne mozam da go najdam kaj nas

< Поракaта ја уредил anaana -- 12.3.2013 20:02:58 >

clock-img

12.03.2013, 19:51

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

Edna prijatelka go ima i se gotvi vo nego. Meso zelencuk riba. Kompirot e preubav. Ima tajmer go mesti i rucekot sam se gotvi. Jadenjeto e vkusno meko i najbitno zdravo. Jas odamna se tokmam da go kupam.

clock-img

12.03.2013, 19:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас имам и редовно го користам. На два спрата е, доле месо се става, горе зеленчук. Обично во него правам риба, пилешко или мисиркино месо, а горе зеленчук - брокули, карфиол, морков, тиквица. Пробав еднаш со компир ама не ми се свари убаво, од надвор варен а внатре жив.
Мене ептен ми врши работа, маринирам убаво месо, зачинувам зеленчук, ставам се внатре, пуштам на еден саат и си одмарам. Кога е готово само се исклучува. Здраво и вкусно.

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 12.3.2013 20:01:15 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.03.2013, 20:09

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Јас имам специјален сад за готвење на пареа од Цептер, но не сме го употребиле до сегаuser posted image

clock-img

12.03.2013, 20:12

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Јас имам специјален сад за готвење на пареа од Цептер, но не сме го употребиле до сегаuser posted image

user posted image
I jas od toa se plasam da ne kupam pa da mi stoi za ukras user posted image

clock-img

12.03.2013, 20:16

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Немам а баш би сакала да си купам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

12.03.2013, 20:16

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

Mislam dela kompirot sekogas podolgo go vari i e na polovinki ili cetvrtinki isecen.

clock-img

12.03.2013, 20:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Јас и тој на цептер го имам. и тоа го користам често, посебно кога готвам телешко месо, па во сипот ставам домати , моркови и ми се прават како сос со месото.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Последни статии

article-img