cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Аукција на чоколада

clock-img

28.11.2009, 16:00

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Сите членови и корисници на Рингераја, добија искрена покана zа 1-вата Аукција на Чоколада од самите организатори! Рингераја како интернет медиум ќе го поддржи случувањето.

Тука отварам дискусија за случувањето, кое освен забавна пред се има хуманитарна нота.

And this is my beautiful life ...

clock-img

28.11.2009, 17:02

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Секако дека ќе се вклучиме Julie. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

28.11.2009, 17:42

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Поздрав и од мене до организаторите и секако огромно браво бидејќи средствата ќе бидат наменети за Болницата за белодробни заболувања Козле. Се надевам на убава дружба, а воедно и поголем број посетители. Доколку сакате да прочитате нешто повеќе можете да ја посетите страната на организаторите КЛИК

Јас се надевам ќе успеам да се организирам некако за чување на моите две принцези па да присуствувам и јас на ова случување за кое сум сигурна ќе биде слатко, интересно хумано дружење.user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

28.11.2009, 18:16

clock-img

mami

pencil-img

8680

некој спомна чоколадо???и уште при тоа ке се придонесе за подобрување на условите во детската болница??- ауу па сметајте дека и јас и мм сме таму

clock-img

28.11.2009, 18:21

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

јас за жал немозам да дојдам јадете и за мене user posted image

clock-img

28.11.2009, 19:13

clock-img

karla

pencil-img

224

Aaaaaa definitvno moram nekako da se organiziram da dojdam. Racunajte na mene ( a bogami i na soprugotuser posted image )

clock-img

28.11.2009, 19:26

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

јас за жал немозам да дојдам јадете и за мене user posted image

Jas isto a baš bi sakala....mmmm čokoladaaaaa

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

29.11.2009, 03:48

clock-img

daniel

pencil-img

209

mmm bas bi sakal

clock-img

04.12.2009, 10:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде..кој ке оди вечер на чоколадо???јас сигурно user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:13

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас колку сакам да дојдам, ама нема кој да ми ги чува децатаuser posted image мами ако одиш да сликаш обавезно, 

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

04.12.2009, 11:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

да да земам апарат и сликам се..ама ке мора на почетокот пред да ги изедат сите чоколадиuser posted image

clock-img

04.12.2009, 11:32

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ех на жалост неможам ни јас да дојам..а убава идеја е ова...мами сликај и чекаме сликиииииииииuser posted image

clock-img

04.12.2009, 12:18

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

и јас нема да можам на часови сум вечер user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Последни статии

article-img