за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Кога вашиот живот би бил книга кој би бил насловот кој би и го дале.Поведени од вашите животни случувања и ситуации,поведени од тоа низ што се сте поминале во животот,укоричете го во книга и дајте го оригиналниот наслов.Ајде јас да почнам прва, мојата вака би гласела: ТИВКАТА БУРА ВО ЖИВОТОТ НА ЕДНА ЖЕНА
17.05.2014, 00:32
deluxe
2479
Дефне за темава.Инаку јас многу пати сум помислила да му дадам наслов на мојот живот ,и се нешто ми иди како: "Мисија" Мислам дека сите сме на земјава на некоја мисија
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 17.5.2014 0:33:46 >
17.05.2014, 06:42
Палешка РР
7505
Бунтовничка
Така ќе се вика книгата
17.05.2014, 09:56
Martins mom
3342
Насловот за мојата животна книга допрва ќе се измисли, зашто сметам дека моето време допрва следува. Од она што ми се случуваше досега, книгата би се викала ВО НЕСРЕЌА - СРЕЌА...ама сепак осеќам дека допрва ме очекува нешто големо
27.05.2014, 22:48
niki
4299
paaaaa zavisi koj zanr bi bila knigata da receme ako e ljuboven roman togas naslovot bi bil Ljubov na dalecina psiho drama bi bila Vnatresen poriv komedija Kako ja ubiv svekrva mi na tema roditelstvo 10 nacini kako sigurno da go naucite deteto da spie vo vasiot krevet
interesna tema
28.05.2014, 10:03
sandriana RR
2924
хехехехе Ники, ме насмеа жено со насловиве - браво за креативноста
Мојот животен наслов до сега - ух, тешко да дефинирам - Борба и искушение - пат кон среќата. Малку драматично звучи
29.05.2014, 19:05
princessa
1056
Da mnogu intersna tema. Bravo!!! Mojot naslov bi bil: "Iscrpna i vecna borba na potsvesta i svesta, kako iracionalnoto go potisnuva racionalnoto"
< Поракaта ја уредил princessa -- 29.5.2014 19:07:49 >
30.05.2014, 21:59
Snowhite RR
5042
Не сум баш κρеативна за наслови ама би била нешто во оваа смисла На сите да погодиш и паκ κρив А би можело и нешто ваκа Κаκо да си ги задоволиш потρебите без ниκого да повρедиш Κонтρадиκтоρни ви изгледаат можеби ама баш таκа е
31.05.2014, 23:52
mama_06
395
Психолошки трилер хорор драма: ,,Ивона раководи со финансии``
27.11.2014, 10:53
caciana
863
Mojata kniga bi ja narekla:"Dirigent" Mojot zivot go dirigiram jas,pravam Toa sto mi odgovara,Ne dozvoluvam drugi DA mi go nasocuvaat zivotot vo nekoj tek.